fbpx
Slide background

Ne obnašajte se, kot da ste majhni.
Ste vesolje v ekstatičnem gibanju.

Rumi

Izkustveni vikend umik

Poišči sebe v sebi

14. – 16. aprila 2023

Če hočete živeti polno, morate dopustiti, da se vas življenje dotakne. To pomeni, da si dovolite čutiti vse, kar priplava iz vaše notranjosti, tisto, kar vam je všeč in tisto, kar vam je všeč malo manj. Namesto, da se svojih čustev bojite, jih presojate ali jih skušate nadzorovati, se je vredno naučiti, kako jih lahko opazujete in ugotovite, kaj vam kažejo, česa vas učijo in kam vas želijo premakniti. Samo tako lahko polno začutite tudi sebe, prepoznate, kateri notranji deli vas so morda še zatrti, spregledani, ranjeni, neizživeti ali vam celo popolnoma nepoznani in jih v sebi počasi postavite na svojo mesto.

To bomo počeli tudi na izkustvenem vikend umiku. Posvetili se bomo tistim delom vas, ki trenutno najbolj potrebujejo vašo pozornost, tistim, ki jih najbolj pogrešate in tistim, ki se jih najbolj otepate. Več delov sebe kot prepoznate, prečistite in jih sprejmete na zdrav način, bolj ste celostni in bolj izpolnjeno začnete živeti.

Šli boste na globoko potovanje v sebe, onkraj razuma in vsega, kar že veste, ali mislite, da veste. Odvrgli boste svoje maske, svoje okove, svoje verige in si dovolili spoznati in izživeti pravega sebe. Si upate?

»Zdaj vem, da Ljubezen res obstaja, da ni samo beseda, napisana v knjigah. Zdaj sem jo občutila in zdaj se k temu občutku lahko vedno vračam,« je rekla ena od udeleženk prvega vikend umika.

Kaj bomo delali?

  • poglobljene energijske transmisije
  • s pomočjo umetnosti pogledali v naše nezavedno (uporaba tehnike IET – intermodalna ekspresivna terapija)
  • intuitivni ples brez forme
  • različne refleksivne vaje (v parih ali v skupini)
  • jogijske vaje
  • vaje čuječnosti

ENERGIJSKA TRANSMISIJA je prenos čiste zavesti iz kvantnega polja, s pomočjo katere odkrivamo vzroke naših nezdravih odnosov do sebe, do drugih ali do življenja, reprogramiramo neustrezne notranje programe, po katerih delujemo, transformiramo čustvena bremena in omejujoča prepričanja ter regeneriramo telo.

IET – INTERMODALANA EKSPRESIVNA TERAPIJA je psihoterapevtska disciplina z uporabo umetnosti, v kateri se ljudje izražajo in tako vzpostavljajo stik z lastnim emocionalnim stanjem in nezavednim. To omogoča hitrejše in boljše diagnosticiranje vzorcev ter vzvodov težav in tako tudi hitrejše doseganje želenih ciljev.

INTUITIVNI PLES aktivira telesno inteligenco, da ta spregovori sama. Ko dovolimo telesu, da nas vodi, se sproži zdravilna moč plesa: poglobimo povezavo s sabo in postanemo bolj prisotni v telesu, čuječni, odpiramo svojo kreativnost, umirimo um in se povežemo z modrostjo srca. Intuitivni ples ne sloni na nobeni plesni tehniki – skozi intuitivno gibanje pridejo na površje naše ideje o sebi, koncepti o odnosih, svetu, situacijah in delu, vzorci, ki jih nosimo. Zavesten ples odkriva našo resnico, kar sproži globoko preobrazbo.

(op. Delavnica ni primerna za psihično nestabilne osebe, osebe, ki se zdravijo za psihično ali duševno boleznijo, za osebe, nagnjenim k zavračanju realnosti ter za odvisnike.)
»Čutim veliko sprememb. Postajam nova oseba, na novo se odkrivam in spoznavam. Na vseh področjih –  miselno, telesno, energijsko. V meni se je obudila poezija in pisanje. Iz ujetosti prehajam v svobodo in skladno s tem dobivam novo podobo.« (N.)
»»Jaz pa … ne znam ubesedit … še sestavljam vse skupaj … res sem neizmerno hvaležna za to izkušnjo. Nisem vedela, kaj točno iščem … A sem našla. Boga v sebi… Uf!« (M.)
»V meni  še vedno odzvanja, čutim moč in pogum, pa tudi pomirjenost s sabo. Kakor da bi se vsaj ena notranja bitka zaključila.  Začutila sem pravo hvaležnost, da sem vas spoznala in da smo potovale skupaj in skupaj brodile po blatu, bolečini in začutile svetlobo.« (N.)
POSEBNO DARILO: Vsi udeleženci vikend umika boste dobili tudi avdio posnetek e-transmisije!

Urška Henigman, Ekvilibrium

je izvajalka skupinskih in individualnih energijskih transmisij, je avtorica več delavnic za osebno in duhovno rast ter avtorica e-transmisije na avdio posnetku. Z uporabo visoko vibracijske kozmične energije vas podpira, da pridete do sebe, spoznate, kdo ste in da to, kar ste, tudi polno živite.

Več …

Judita Ledić,  Odtis

izvaja motivacijske delavnice in treninge na področju vodenja ljudi, komunikacije, osebnostne in strokovne rasti ter je coachinja za srednji in vrhnji management. Je licencirana svetovalka Profiles  International. Pri svojem delu uporablja znanja s področja  transakcijske analize in metode “Expressive Arts Therapy”.

Več …

Andreja Cepuš, Envir

je ustanoviteljica povezovalnega polja Envir ter avtorica in izvajalka programov za prebujanje ter uravnovešanje ženskega principa delovanja. Na področju vodenja ženskih krogov, delavnic in drugih izobraževalnih programov, namenjenih spoznavanju notranje dimenzije človeka, deluje že deset let.

Več …

PRIJAVA do 31. marca je ugodnejša!

Zakaj na izkustveni vikend umik?

• Ker boste (bolj) jasno prepoznali, kaj vas v tem trenutku najbolj ovira, da ne živite tako, kot si želite.

• Ker boste uvideli, kaj vse lahko priplava iz vašega nezavednega, ko ste prepričani, da že vse veste.

• Ker se boste naučili biti prisotni v trenutku tukaj in zdaj.

• Ker boste izkusili, kaj vse vam povejo vaši občutki v telesu in se naučili, kako to vedenje lahko uporabite tudi v vsakodnevnem življenju.

• Ker boste dobili močno energijsko podporo, da boste lažje naredili vse potrebne korake in začeli kreirati življenje, kot ga želite.

• Ker boste v varnem prostoru, sprejeti in objeti z ljubečo energijo, ne glede na to, kaj se vam bo dogajalo.

• Ker vas bomo ves čas podpirale tri voditeljice, ki vas do nezavednega vodimo skozi različne metode. Kar pomeni, da vas bomo »videle« skozi različne zorne kote in vam zato zagotovo odstrle še kakšen nov uvid vas samih.

• Ker boste dobili posebno DARILO – avdio posnetek e-transmisije, ki ga boste lahko doma uporabljali za dodatno podporo, globoko sproščanje in regeneracijo.

Cena izkustvenega vikend umika

PROGRAM:
od petka 14.4. od 18.00 do nedelje, 16.4. do 18.00.

CENA:
460 € do 31.3.
520 € po 31.3.
(Za prijavo do 1.3. je možno plačilo v dveh obrokih. 50% avans ob prijavi, 50% do 1.4.)

(Plačilo s prijavnico po predračunu.)

Cena vključuje:
• vodenje in podporo treh voditeljic
• več kot 24 ur intenzivnega programa
• potreben material
• 2 nočitvi v dvoposteljni sobi**
• 2 x zajtrk, 2 x kosilo, 2 x večerja
• kava, čaj, sadje med odmori

Lokacijo vikend umika sporočim ob prijavi.

**Nočitev v enoposteljni sobi je možna z doplačilom 15 €/noč, če bo lokacija to možnost dopuščala.

PRIJAVA za vikend umik
do 5. aprila 2022
(oziroma do zapolnitve mest)

Dodatne
informacije

Delavnica temelji na praktičnem delu in vas pelje skozi osebno izkušnjo. Predavanj ne bo.

Število mest je omejeno na največ 15 udeležencev.

KONTAKT:
urska.henigman@ekvilibrium.si
GSM 041 282 002

ODPOVEDI:

V primeru, da se katerekoli delavnice zaradi kakršnihkoli razlogov ne morete udeležiti, morate to sporočiti:
• do 30 dni pred dogodkom
organizator pridrži 10 % vrednosti osnovne cene za stroške administracije.
• 29 dni do 15 dni pred dogodkom
plačilo 15 % vrednosti osnovne cene
• 14 dni do 8 dni pred dogodkom
plačilo 30 % vrednosti osnovne cene
• 7 dni do 4 dni pred dogodkom
plačilo 50 % vrednosti osnovne cene
• 3 dni do 1 dan pred dogodkom
plačilo 80 % vrednosti osnovne cene
• Na dan dogodka ali ob ne-udeležbi
plačilo 100 % vrednosti osnovne cene.