fbpx

Judita Ledić,  Odtis

je po poklicu univerzitetna dipl. soc. kadrovske in pedagoške smeri. Svoje izkušnje je gradila na področju razvoja kadrov v mednarodno priznanih koncernih, kot je skupina Renault in Nissan. Ima dolgoletne izkušnje na področju razvoja zaposlenih. Je specializirana za vzpostavitev sistemov nagrajevanja in napredovanja, zasnovanega na vodenju s pomočjo kompetenc; uvajanja sistemov vodenja letnih in razvojnih razgovorov ter vzpostavitve sistemov razvoja talentov.

Izvaja motivacijske delavnice in treninge na področju vodenja ljudi, komunikacije, osebnostne in strokovne rasti ter je coachinja za srednji in vrhnji management. Je licencirana svetovalka Profiles International.

Pri svojem delu uporablja znanja s področja transakcijske analize, kjer si je pridobila naziv »Transactional analyst – coach«. Pridobila je naziv coacha „Expressive Arts Jungian Coach“ in uspešno končala dvoletni program na področju geštalt terapije z uporabo umetnosti – »Expressive Arts Therapy« pri dr. Avi Goren Baru, izraelskem izkušenem kliničnem in izobraževalnem psihologu, certificiranem terapevtu in mojstru pri uporabi psihologije v psihodinamski umetnostni terapiji.