fbpx
V medijih

Ljubi svojo pot. Brez te ljubezni je vse brez smisla.

Paulo Coelho

Pogovor v oddaji Prebujeno srce Slovenije. O tem, da smo več, kot mislimo, da smo. O ljubezni do sebi, o dviganju zavesti, o poznavanju sebe, o temi in svetlobi in še čem.

Prebujeno srce Slovenije

 

S Sando Škoro sva se v podcastu Življenje in jaz pogovarjali o vsem mogočem, med drugim tudi o tem, kje smo, kaj nas čaka in kako lahko vsak prispeva k temu, da se prej premaknemo novo dobo.

Podcast Življenje in jaz

Klepet o življenju, duhovnosti, intuiciji, senzibilnosti, ljubezni do sebe … pa o postavljanju mej, duhovih pasteh in zelo odprto o nekaterih mojih (pre)izkušnjah, ki so me pripeljale do mene same in do tega, da danes vem, kdo sem.

Video intervju, portal Ekologičen

“Naslednja etapa, ki bo sledila, bo drugačna. Sama čutim, da bo veliko mirnejša, pozitivna in veliko bolj zrela. Kot da bomo do takrat vsi malce odrasli in sprejeli svoj del odgovornosti za vse, kar je bilo, in za to, kar bo, in skupaj zavihali rokave za drugačno pot.”

Smo v obdobju, ko rojevamo novo Zemljo, revija Suzy

“Pri petindvajsetih letih, ko je vse moje vrstnike razganjalo, jaz pa sem znotraj sebe vsak dan bolj hirala, sem si priznala, da potrebujem pomoč. Tako sem šla za pet tednov v Peru k šamanom in sem bila v sebi pripravljena na vse, tudi, da umrem.”

V petem nadstropju vidimo več, revija Navdihni.me

“Ko mi ljudje povejo, kaj se jim je dogajalo po transmisiji in do kakšnih uvidov so prišli, se včasih še vedno čudim, kako neverjetno se zgodijo določeni nizi (ne)naključnih dogodkov, zato, da nekaj dojamemo in presežemo.”

Zgodbe malih osebnih preseganj, Revija Jana

“Ključno se mi zdi, da zgradimo svojo notranjo integriteto. Da dojamemo svojo kompleksnost, spoznamo, kako deluje naš um, kakšen je naš način čustvovanja, kako se odzivamo na življenjske situacije.”

Pomembno je, da smo nežni tudi s sabo, intervju, Ekologičen.si

“Ključno se mi zdi, da zgradimo svojo notranjo integriteto. Da dojamemo svojo kompleksnost, spoznamo, kako deluje naš um, kakšen je naš način čustvovanja, kako se odzivamo na življenjske situacije.”

Vsi smo gosenice na poti do metulja, Envir

“Vsak preboj zahteva izstop iz območja udobja. Ker iz tega po navadi neradi izstopimo prostovoljno, nam največkrat pomaga življenje.”

Trenutek, ki si ga človek zapomni kot prelomnega, Svet 24

“Bog je ves čas je z nami in v nas samih, vendar dokler imamo v sebi zaprte kolibe, polne bolečine, tej ljubezni ne dovolimo vstopa in tako tudi ne dovolimo, da nas pozdravi.”

Bog iz kolibe, portal Duhovnost.si

“Karmične odnose najpogosteje povezujemo z intimnimi partnerskimi odnosi, ki jih opisujemo kot močne, globoke, strastne, doživete, a izjemno naporne zveze.”

So karmične povezave prekletstvo ali blagoslov?, Svet 24