fbpx
URAVNAVANJE BIOPOLJA (2)_SL

Če želite razumeti skrivnost vesolja,
razmišljajte v smislu energije, frekvence in vibracij.

Nikola Tesla

Transformacija omejitev, aktivacija potencialov

Z energijskimi transmisijami vas podprem, da aktivirate svoje potenciale, prepoznate svoje notranje vire moči in živite to, kar ste! S prenosom visokih vibracij iz kvantnega polja ustvarim varen in ljubeč prostor ter pomagam raztopiti vse tisto, kar vas še drži nazaj, da ne razprete svojih kril.

Z vstopom v vaše biopolje * pomagam reprogramirati omejujoča prepričanja, zaceliti neozdravljene čustvene rane in prečistiti različne (karmične) ujetosti. S tem postopoma začnete širiti tudi svojo zavest in lažje razumete, zakaj se vam dogaja, kar se vam dogaja, kaj vas učijo določene situacije ali odnosi in kakšna darila vam nosijo.

Tovrstno reprogramiranje v boljšo različico sebe je bistvo energijskih transmisij, ki jih izvajam za posameznike, skupine in za podjetja.

Več o energijski transmisiji na portalu PETISVET.SI.

(*Biopolje je poenostavljeno povedano nevidna informacijsko-energijska mreža, v kateri je zapisano vse, kar smo, kar smo bili in kar lahko smo. V njem so kvantni zapisi vseh naših darov, pa tudi vseh naših omejitev, ki nas ovirajo, da svoje potenciale polno razvijemo in uporabljamo.)

Skupinska transmisija

Prenos kozmične energije v skupini. Čiščenje energijskih blokad, polnjenje vsakega udeleženca s čisto zavestjo, vzpostavljanje energijskega ravnovesja in zaščite. Globoke transformacije, aktivacija lastne notranje podporne energije. Vsak mesec v Ljubljani, Mariboru, Ribnici in Kozini.

Individualna transmisija

Individualni  prenos kozmične energije. Sproščanje, regeneracija, polnjenje z življenjsko energijo, aktivacija ravnovesja, transformacije energijskih blokad, sproščanje obremenjujočih čustev, razreševanje nezdravih odnosov. Podpora, da lažje stopite naprej.