fbpx

Urška Henigman, Ekvilibrium

Je diplomirana komunikologinja, po duši pa raziskovalka in povezovalka vidnega in nevidnega sveta. S pomočjo razširjene zavesti lahko dostopa do delčka večdimenzionalnega prostora resnice onkraj vidnih zaznav in prinese globlje uvide o prepričanjih, čustvih in dejanjih, s katerimi ustvarjamo naša življenja, največkrat nezavedno.

Dela z univerzalno kozmično energijo na nivoju biopolja. Prečisti energijske blokade, biopolje posameznika napolni z višjo vibracijo, vzpostavi ravnovesje, ga okrepi in zaščiti. Svoj dar je odkrila leta 2003 pri šamanih v Peruju in ga kasneje nadgrajevala na različnih delavnicah, seminarjih in potovanjih po svetih krajih sveta. Pri tem je razvila svojo lastno metodo dela, ki jo je najprej preizkusila na sebi, zdaj pa z njo podpira posameznike pri njihovih prebojih.

Je izvajalka skupinskih in individualnih energijskih transmisij. Je avtorica programa za osebno rast »Vem, kdo sem« in programa »Hočem sebe nazaj!« ter avtorica energijske transmisije na avdiu posnetku. Z vsem, kar počne, želi prispevati k dvigu zavesti pri posameznikih, družbi, na planetu.

Preden je ustanovila podjetje Ekvilibrium je petnajst let delovala v poslovnem svetu, na področju komuniciranja. Bila je direktorica projektov, urednica številnih korporativnih revij, vodja internega marketinga in vodja trženja pokroviteljstev v projektu Gazela (izbor hitro rastočih podjetij).

Spremljate in spoznate jo lahko tudi skozi njene bloge in poezijo, ki jih objavlja v svojih Prebliskih.