fbpx
Predaja nima rezervnega plana
25. oktobra, 2022
Kdaj ste si nazadnje dovolili “izgubljati” čas?
8. novembra, 2022

Ego v polju ljubezni

Ko sem se pripravljala na včerajšnjo skupinsko energijsko transmisijo v Ribnici, me je spreletelo telepatsko sporočilo: »Danes potrebujejo samo ljubezen!« In potem sem čutila, kako je ta stekla skozi mene. V tem lepem občutku sem pomislila, da morda tokrat ne bom imela veliko »komunalnega dela«, čeprav sem istočasno vedela, da ne bo tako. Ta, visoko vibracijska energija vedno na plano potegne vse tisto, kar se hoče še osvoboditi in pozdraviti.

Tudi včeraj so se med transmisijo iz teles udeležencev sproščale stare travme, se dvigale in razpadale naše sence, se raztapljali omejujoči programi … In potem se je naenkrat, med energijskim prenosom, v sredino kroga postavil (naš skupinski) destruktiven ego in me vprašal: »A res mislite, da boste lahko funkcionirali brez mene?«

Razširjena v polju ljubezni, sem začutila, kako vestno v resnici tudi on opravlja svoje poslanstvo. Kako se trudi, da nas zaščiti pred bolečino, ki smo jo nekoč doživeli in dela vse, da je ne bi več občutili. Pri tem pa ne vidi, koliko kolateralne škode povzroči s tem, ko nas drži v svojih nezdravih programih. In koliko druge bolečine nam s tem povzroči. Oziroma, če prevedem, mi sami ne vidimo, kako sami sebe držimo v svojih notranjih kletkah in koliko bolečine s tem povzročimo sami sebi!

Egu sem se telepatsko zahvalila za njegovo skrb in mu povedala, da smo pripravljeni tvegati, skočiti v neznano brez njega in videti, kaj se bo zgodilo. Da priložnosti, da se osvobodimo, vsi, tudi on sam, tokrat rečemo: “Da!”

Ego (v tem kontekstu imam v mislih njegov nezdrav del) in ljubezen ne moreta sobivati v istem vibracijskem prostoru. Od nas, oziroma od naših izbir v vseh situacijah, ki nam jih prinese življenje, pa je odvisno v katerem notranjem prostoru bomo bivali. Vedno imamo izbiro, ali bomo na to, kar se nam dogaja, pogledali iz čevljev ega in bomo v teh čevljih skozi izkušnjo tudi hodili. Ali pa bomo rajši izbrali čevlje ljubezni. Vedno imamo izbiro, in dokler mislimo, da je nimamo, smo še v čevljih ega.

Če ne verjamete, začnite zavestno opazovati zelo vsakdanje situacije, ki vam niso všeč. Tiste, kjer vam niso všeč akcije ali reakcije drugih in tiste, kjer vam niso všeč vaše akcije ali reakcije. Še posebej bodite pozorni pri vsem, kar se vam ponavlja na neželen način. Tam je največ prostora za globoke uvide o svojem egu in o (potrebi po) ljubezni. In največ priložnosti, da nekaj naredite drugače, kot ste delali vedno doslej. V vsakodnevnih situacijah boste, vsaj na začetku, preden to ne postane vaš naravni notranji operacijski sistem, to naredili in ozavestili precej lažje, kot pri vaših večjih izzivih. Ko boste zmojstrili princip, pa ga boste spontano prenesli na vse, tudi življenjsko pomembne odločitve.

Še nekaj je treba povedati glede ega. Nezdrav ego se ne kaže samo skozi brezčutnost, aroganco, manipulacijo, laganje, škodoželjnost, užaljenost, zlobo … kaže se tudi skozi strah, sram, občutek manjvrednosti, lažno skromnost, ne izražanje (sebe), potrebo po imeti prav, občutek žrtve, nerealna pričakovanja do drugih… Tudi to so izbire ega. In tudi glede tega si je treba naliti čistega vina.

Iz lastnih izkušenj lahko povem, da večkrat, kot boste zavestno izbrali čevlje ljubezni, več svojega ega boste prepoznali, oziroma na bolj subtilnih nivojih se bo ta pokazal, hkrati pa ga boste lažje in hitreje tudi osvobodili. Osvobodili boste sebe, plast za plastjo! Da je notranja svoboda z ljubeznijo precej bolj kompatibilna, pa najbrž ni treba posebej poudarjati.

Za konec samo še ena kost… Ko lahko vidiš svoj ego v polju ljubezni, kar med vrsticami pomeni, da si do tega dela sebe lahko sočuten, ker razumeš, kaj ga je ustvarilo in zakaj, si že na pol poti do osvoboditve. Ko lahko vidiš v polju ljubezni ego drugih, podpiraš tudi njegovo kolektivno osvobajanje.

P. s. Saj bomo lahko funkcionirali brez njega, a ne? :))