fbpx
Mati Zemlja
22. aprila, 2021
V mreži kolektivnega energijskega pajka
6. maja, 2021

Zaklenjena moč

Včeraj je na terapijo prišla K., ki v sebi že nekaj časa čuti, da skozi njo teče energija zdravljenja, ampak kadar jo želi uporabiti, zasliši glas, ki ji govori, da ona tega na more ali ne sme delati in potem se ustavi. Je rekla, da bi rada vedela, kaj naj naredi s tem.

Takoj mi je bilo jasno, da je ta glas njen notranji saboter, ki je želel, da ostane v status quo, da ne odpira tistih vrat v nezavednem, kjer je nekaj neznanega, nevarnega in bolečega. Začutila sem, da so energije že začele delati. Postalo mi je slabo (op. včasih to, kar se dogaja v klientu, začutim v svojem telesu, ker tako lažje ugotovim, kaj je res za tistim, kar mi oni govorijo), začutila sem njen strah in videla sem eno mini »pošast«, ki se je premikala v njej gor in dol, kot bi se hotela skriti. Vedela sem, da pred nečem nezavedno beži. In da jo to, pred čemer beži, drži ujeto. Da zaradi tega ne more začeti uporabljati svojih potencialov, za katere sem že vedela, da jih ima, ker K. poznam že nekaj časa.

Začeli sva delati.

Energija je začela prodirati zelo ljubeče, nežno in počasi, kljub temu pa je K. takoj dobila reakcijo. V pleksusu ji je postalo slabo, začel ji je zatekati jezik in začela je dobivati simptome alergije. Pomislila sem, da so očitno tudi njene alergije povezane s tem, kar se bo odprlo. Ko se je umirila in se usedla, ker se je tako počutila bolj varno, sva nadaljevali. Energija me je peljala globlje in potem mi je »pošast« pokazala njeno skrivnost. Videla sem, kako je nekoč skupaj z drugimi modrimi ženskami uporablja energije za zdravljenje in za vse, za kar so jih lahko uporabljali v dobrobit njihove skupnosti. Enkrat, ko je sama nekaj eksperimentirala z njimi, pa se je nehote zgodila neka tragedija. Nekaj je šlo narobe. Nikoli niso odkrili, kdo je bil krivec za nesrečo, ona je bila edina, ki je to vedela in to skrivnost je vzela seboj v grob.

Vzela pa jo je seboj tudi v karmični prtljagi v to življenje, ker jo je očitno prišla ozdraviti. K. je namreč takrat zaklenila svoje moči in jih nikoli več ni želela uporabljati. Ko so se v tem življenju njeni darovi spet začeli zbujati, pa se jih je ustrašila, ker se je v telesu zbudila tudi travmatična izkušnja. Ta namreč, dokler ni prečiščena in presežena, ostane v našem spominu onkraj naših fizičnih smrti in na nas deluje iz našega nezavednega. Ko se je skrivnost odprla, so se ji iz celičnega spomina začeli čistiti občutki krivde in izjemno močan strah, da bo enkrat morala plačati račun za svoje dejanje. Občutki krivde za vse, kar je kdaj naredila narobe, tudi za malenkosti, jo spremljajo tudi v tem življenju. Hkrati prevečkrat daje prednost potrebam drugih, svoje pa pozabi. Kot da si ona tega ne bi zaslužila. Prav tako jo v tem življenju velikokrat močno ovira nezdrav in nerazumljiv strah. Predvsem strah, da bi se nekaj zgodilo njenima otrokoma. Kot bi se nezavedno bala, da bo morala plačati za svoja dejanja tako, da se bo kaj groznega zgodilo njima.

S čiščenjem vseh nabranih čustev, ki so povzročali blokado pred tem, da se spet odpre pretoku energije, je odklenila tudi svoje moči in prepričana sem, da jih bo zdaj lahko začela tudi uporabljati. Ko sva se po terapiji pogovorili o tem, kar sem videla in kar sva čutili, je rekla, da je marsikaj, kar se ji je dogajalo v tem življenju, zdaj dobilo nov smisel.

Takšnih in podobnih zgodb je še nešteto. Podobno sem včeraj delala tudi z M. (druga klientka), ki je svojo moč zaklenila zaradi travmatične izkušnje, ko jo je zaradi njenih moči zdravljenja kot čarovnico izdal in poslal v smrt lastni mož. To zgodbo morda zapišem enkrat drugič.

Kar želim povedati s temi zgodbami je, da se v tem obdobju, v tej inkarnaciji mnogim med nami po mnogih stoletjih spet zbujajo znanja in modrosti, ki jih nosimo v sebi in da to ni naključje. Vsa ta zdravljenja travm, ki smo jih doživeli, ko smo uporabljali svoje moči in jih potem ravno zaradi vseh izgub in bolečin največkrat zaklenili, nas zdaj osvobajajo. Nas delajo celostne, nas vračajo v našo izvorno energijo, v to, da se spomnimo, kdo smo. Hkrati pa s tem, ko postavimo in opolnomočimo sebe, si vzamemo nazaj svoje moči in jih začnemo uporabljati za to, kar je v tem življenju naš klic, prispevamo tudi k zdravljenju, osvobajanju in višji zavesti celega človeštva.