fbpx
Stiskanje v obroč
6. julija, 2021
Nova zora
6. avgusta, 2021

Razgaljanje, kdo je kdo

Pred dnevi sem objavila vizijo, ki sem jo za naš prostor in nas dobila na ponedeljkovi skupinski energijski transmisiji. Včeraj, ko smo transmisirali na Primorskem, smo spet zavestno dali namero za podporo naši deželi. In tudi tokrat se je med prenosom energije pokazala vizija, kot nadaljevanje ponedeljkove.

Videla sem, kako se je v vsej svoji veličini pokazalo galaktično Sonce, s katerega se je začela navzdol zlivati izjemno močna svetloba. To je bila vibracija popolnega razgaljenja. Ko se je spuščala skozi nas, je zelo jasno pokazala, kdo je kdo. Mi smo stali v koncentričnih krogih. V notranjem krogu so stali tisti, ki imajo trenutno v rokah škarje in platno za sprejemanje odločitev. V zunanjem krogu smo mirno in pokončno stali tisti, ki že vidimo, kaj se dogaja, v vmesnem krogu so ležali tisti, ki še zaupajo temu, kar jim je rečeno ali pa so indiferentni do vsega.

Ko je vibracija z galaktičnega Sonca tekla skozi nas, nas je vse začela slačiti in v tem procesu se ni bilo možno pretvarjati. Pri tistih, ki smo stali v zunanjem krogu, so odpadala oblačila podrejenosti in ubogljivosti. V celoti smo zažareli v svetlobi, postali še enkrat večji, kot smo sicer in še vedno smo samo stali, mirno in pokončno ter tako širili svetlobo v prostor. Pri tistih v notranjem krogu so začeli razpadati obrazi, ne glede na to, kako so se trudili, da bi proces ustavili. Zgledalo je, kot bi se na koščke lomile njihove (pustne) maske, za njimi pa so se pokazali obrazi mrhovinarskih hijen. Postajali so čedalje bolj nervozni. Ko so tisti v vmesnem krogu videli, kaj se dogaja, so začeli množično vstajati, se odmikati od hijen, se premikati proti svetlobi in postajati svetloba. Več kot nas je stalo v zunanjem krogu in bolj kot se je ta širil, bolj so hijene postajale manjše in manjše, na koncu pa so s prestrašenim cviljenjem izginile v nič. Dobesedno sesedle so se same vase.

Rečeno je bilo, da se je ta proces že začel in da bo trajal do 21. decembra 2021. Kar se časovnih napovedi tiče, sicer vedno opozarjam, da jih je treba vzeti z rezervo, ker niso odvisne od časa, ampak od tega, kdaj dovolj dvignemo vibracije, da se premik lahko zgodi. Sama sicer čutim, da smo zdaj res blizu nekega (prvega) preloma. In zaupam, da smo tudi pripravljeni.

(op. Vizije, ki jih dobivam, so seveda na simbolni ravni, ampak sporočilo so pa vseeno kar precej  zgovorna.)