fbpx
Solsticij, prehod, nov začetek
21. junija, 2021
Razgaljanje, kdo je kdo
9. julija, 2021

Stiskanje v obroč

Zadnje čase energija na skupinskih transmisijah izkoristi vsako priložnost, da naredi tudi nekaj za naš prostor. Tudi včeraj je bilo tako in včeraj se je pokazala tudi vizija, za katero čutim, naj jo podelim. Sicer priznam, ko sem gledala, kar mi je bilo pokazano, sem si mislila, kako naj to povem ljudem, ko pa je realnost, ki jo gledamo tako zelo drugačna. Potem pa je ena od udeleženk pred mano podelila svojo vizijo, ki je bila skoraj ista, kot moja. Kar je bila zame še dodatna potrditev, da ji lahko zaupamo.

Videla sem nas, kako stojimo v krogu, z odprtimi srci in iz nas je sijala svetloba. Proti nam so z druge, temne strani spuščali valove strahu, manipulacij, laži. Mi pa se nismo pustili motiti. Ko je vsa ta tema prihajala do nas, smo pred sabo odročili roke, ji mirno rekli: »Ne!« in jo vračali nazaj, od koder je prišla. Vse, s čimer so nas hoteli ujeti, smo vračali in počasi so se programi, ki so jih hoteli izvajati na nas, aktivirali na njih. To je trajalo nekaj časa, v našem delovanju pa ni bilo nobene borbe, nobene agresije, samo brezkompromisna odločenost, da se te igre ne gremo več. Tema se je začela manjšati, se raztapljati in se sesedati sama v sebe. Pokazano je bilo, kako so nas želeli stisniti v obroč, zgodilo pa se je ravno nasprotno, v obroč so ujeli sebe in se počasi začeli pogrezati v zemljo, izginjati. Mi smo ves čas mirno in pokončno stali okoli njih, v vsej svoji moči in ljubezni. Ko sem se na koncu ozrla naokoli, sem videla, da nas je ogromno in svetloba je žarela samo še bolj in bolj.

Vem, da to, kar sem videla, veliko ljudi že počne, ampak kot kaže nas bo samo še več in več.

Na koncu je bilo rečeno, da bo nedeljski referendum uspel, da bomo to »bitko« dobili. Ob tem sem začutila, da grem(o) v nedeljo na volišča kot na misijo. Tako kot so na misijo velikokrat šli naši predniki, ko je bilo treba zaščiti našo domovino, zemljo, naravo. Njim je uspelo, zaupam, da bo tudi nam. Tako kot zaupam, da bomo vodeni tudi za vse naslednje akcije, ki jih bo še potrebno narediti. Sproti, korak za korakom.

Do takrat pa bom še naprej stala dalje v krogu in zaupala v nas!