fbpx
Nova zora
6. avgusta, 2021
Zvestoba sebi, zvestoba Ljubezni
22. avgusta, 2021

Prehod je odprt

Včeraj je bil poseben dan, 8.8., dan, ko se vsako leto v vesolju poravnajo Sonce, Zemlja in ozvezdje Sirius. Temu pojavu pravijo odpiranje Levjih vrat* in takrat Zemljo za dobrih štirinajst dni preplavi močan val visoko vibracijske galaktične energije, ki nam pomaga, da lažje razširimo svojo zavest in pridemo do novih spoznanj.

Sama čutim, da je letos to obdobje še posebej pomembno kot priprava za prehod v novo zavedanje. Ta prehod se že dogaja, znotraj nas, z zavestno integracijo in utelešenjem višjih vibracij skozi telo. Tako bomo sami prešli na novo stopnjo zavesti, hkrati pa bomo tako sidrali vibracijo nove dobe, nove Zemlje. Korak za korakom.

Prehod bo vsak doživel malce drugače, vsak na način, ki je njemu najbolj blizu. Zato čim bolj zavestno, čim bolj budno opazujte sebe, predvsem to, kaj se spreminja znotraj vas. Ne primerjajte se z izkušnjami drugih ali s tem, kar o prehodu preberete. Zaupajte, da je vaša izkušnja za vas najbolj prava. Ker je! In delujte iz sebe, tako kot čutite sami, da je prav, v vsakem trenutku sproti. To vas bo najhitreje pripeljalo tja, kamor greste. Ni namreč samo ene poti, kako gremo naprej, pravzaprav poti sploh še ni, ker se nam vsem odstira sproti, ker jo v resnici tlakujemo sproti.

Kar je vsem skupno v tem procesu je to, da se s sidranjem visokih vibracij na naš planet po eni strani bolj močno aktivirajo naši speči (duhovni) potenciali, hkrati pa se ob tem transformirajo vsi naši nezdravi programi, ki na višjih vibracijah ne morejo obstajati. Zato se v procesu prehoda lahko nekaj časa menjujeta občutenje blaženosti in občutenje pekla. Dokler se pač vse skupaj ne uravnovesi na novi točki ekvilibriuma. Vzemite oboje kot blagoslov! S čim bolj odprtim srcem dopustite, da staro razpade in tako v vas naredi prostor za usedanje novega. Ne samo v glavi, ampak v vsaki vaši celici! Bodite potrpežljivi, nežni in sočutni so sebe in do drugih.

Zdaj smo kolektivno v fazi re-kalibracije na nove vibracije, potem čutim, da bo sledila faza učenja, kako na teh novih vibracijah delovati. Kajti zelo drugače bo, kot smo bili navajeni. In šele, ko bomo prestopili na višje nivoje zavesti, bomo res dojeli, kako veliko vsega, kar smo do sedaj jemali kot samoumevno, celo mislili, da je v skladu z nami, nam je v resnici umetno vsiljeno in prav nič v skladu z univerzalnimi, naravnimi zakoni. To bo za nekatere faza šoka, hkrati pa tudi faza novega vznemirjenja, saj bomo šele takrat zares lahko začeli graditi svet na novih temeljih. Za to pa smo zdaj tukaj, kajne?

***************
* Levja vrata so odprta od 26.7. – 12.8..