fbpx
Priprave
29. maja, 2020
Učenje med mrki
22. junija, 2020

Porod

Včeraj sta mi dve stranki po individualni terapiji rekli, da se počutita, kot da sta se na novo rodili. Občutek rojevanja sebe je bil prisoten tudi na sobotni delavnici in ta občutek že nekaj časa čutim tudi »v zraku«. Rojevamo nove sebe, rojevamo novo Zemljo.

Začenja se obdobje treh mrkov (5.6., 23.6., 5.7.), kar je vedno obdobje, ko so energije še močnejše in običajno pritisnejo na vse tisto, kar moramo še počistiti, spustiti, da lahko začnemo (na) novo. V obdobju med mrki lahko postanemo bolj razdražljivi, nestrpni, jezni, frustrirani, brezvoljni, utrujeni, imamo nižji prag tolerance … Če se vam bo to dogajalo, vzemite vse kot močnejše popadke, kot nekaj, kar vam utira pot skozi porodni kanal. Ne upirajte se, ker upor oteži porod, dovolite si občutiti vse, kar bo prišlo iz vas, potem pa to spustite skozi. (Pre)dihajte, sproščajte telo, pojdite v naravo, gibajte se, meditirajte … delajte, karkoli vas najbolj podpira.

Ne moremo vedno razumeti vsega, kar se dogaja, lahko pa zaupamo procesu. Sama že od včeraj čutim drugačne vibracije v elektro-magnetnem polju. Kot da se je energijsko polje okoli Zemlje malce zaprlo, energije pa so se zgostile. Ne zato, ker bi nas stvarstvo želelo onemogočiti, ampak zato, da nas zaščiti pred tistimi energijami, ki nam niso ravno v podporo in ki ob močnih planetarnih dogajanji rade butnejo na plano. To se v takšni obliki ni zgodilo ne prvič, ne zadnjič. Se pa lahko še intenzivira.

Že nekaj časa dobivam uvid -in tega občutka se kar ne morem znebiti -, da se bo v rojevanju nove Zemlje morda kdaj zgodilo, da bomo za kratek čas odrezani od vira. In da se bomo ob tem morda počutili (rahlo) izgubljeno, ker ne bomo čutili sebe, tako kot običajno in ne bomo slišali svoje intuicije na način, kot smo vajeni. Če se bo to zgodilo, je zelo pomembno, da se takrat spustimo v srce, se povežemo s svojim notranjim virom in tam najdemo občutek varnosti in miru. Isti vir, kot ga čutimo, ko se povezujemo s svojim višjim jazom, z bogom, zavestjo, kakorkoli že temu rečemo, imamo tudi v svojem srcu. In moramo se ga naučiti aktivirati.

“Ne moremo vedno razumeti vsega, kar se dogaja, lahko pa zaupamo procesu.”

Ko je bilo meni prvič namignjeno, da se to lahko zgodi, se mi je zdelo vse jasno in logično. Potem pa sem dobila dve močni izkušnji, da sem lahko videla, kako to izgleda v praksi. Če ne bi bila na to vnaprej opozorjena, bi se verjetno ustrašila, tako pa sem ostala mirna.

Prvič se mi je to zgodilo enkrat sredi noči, ko sem se zbudila in sem čutila zelo zgoščene temne energije, ki so okoli mene naredile zelo stisnjen tunel, da sem se počutila, kot da ležim v neprebojni krsti. Imela sem samo toliko prostora, da sem dihala, pa še to na škrge. Ko sem se skušala povezati s čisto zavestjo tako kot vedno, se nisem mogla prebiti skozi. Takrat sem se spomnila svojega uvida. Z zavestjo sem se spustila v srce in prižgala svetlobo znotraj. Ta se je prižgala kot drobna lučka in se počasi začela širiti. Ko je prebila temo, je tunel začel razpadati. Ker sem se spomnila napovedi in navodil ter sem v vsem ostala mirna, torej nisem padla ne v strah, ne v paniko, sem »prebila« temo v nekaj minutah. Ko je bila lekcija osvojena, mi je bilo rečeno, da naj tega nikoli ne pozabim. Druga izkušnja je bila podobna, samo še malce močnejša in v malo drugačni situaciji.

Za letošnje poletje sem dobila jasna navodila, da moram o tem govoriti in da mora biti vse, kar delam, namenjeno temu, da bomo znotraj pripravljeni, če se bo to res zgodilo. Od karantene naprej opažam, da med transmisijami skozi mene tečejo drugačne vibracije in da energije delajo predvsem dve misiji. Odpirajo srca, oziroma prečiščujejo vse ovire, ki nam to odpiranje preprečujejo, in transformirajo naš um. Seveda pri vsakemu toliko in tako, kot je v njegovo najvišje dobro.

Morda se nič od tega, kar sem napisala, ne bo zgodilo. In bo naš porod in porod naše Zemlje enostaven. Če se bo zgodilo, pa se spomnite, kar ste enkrat nekje prebrali in takrat res pustite, da vas vodi vaše notranje vedenje, ne prestrašen um. Ker to vedenje imamo vsi in če prej ne, se to pokaže takrat, ko ga najbolj potrebujete.

Naj bodo popadki čim bolj neboleči, naš porod pa čim bolj zavestnen in čim bolj naraven!

 

*************

P. s. Če potrebujete pomoč pri svojem porodu, vabljeni na vikend umik »Poišči sebe v sebi« in na poletni dopust »Ostani v srcu«.