fbpx
Preroške sanje?
29. avgusta, 2020
Ko pride dediščina
11. septembra, 2020

Izbrati drugače

Včeraj sva delali s klientko, ki je želela odpraviti pretirano kontrolo v partnerskem odnosu, ker ji to že dolgo povzroča težave. V odnosu se ne more popolnoma sprostiti, ne zaupa, je ljubosumna, sumničeva in zato odnos pogosto čuti kot težo, breme … Energija je med transmisijo čistila njeno nezdravo potrebo po nadzoru, in vse, kar jo je pripeljalo do tega, da je to potrebo sploh razvila. Potem pa je vibracija postala nagajiva, radostna, kot da ji pripravlja darilo… Pokazano je bilo, da se je v energiji pripravil »teren«, da bo v prihodnje lahko dobila popolnoma drugačno izkušnjo tega istega odnosa.

Če bo naredila eno samo nalogo …

Ko se bo spet znašla v situaciji, ko jo bodo napadli dvomi, naj izbere zaupanje, namesto ljubosumja in posesivnosti. In ko bo nekajkrat zavestno izbrala zaupanje, se bo v njej nekaj premaknilo in kar naenkrat bo ugotovila, da zaupa. Znotraj sebe, ne samo v glavi! In to brez pretiranega truda. Zaupanje bo postale del njene “serijske opreme”. Pokazano je bilo, kako bo potem pogledala na »staro sebe« in kako ji bo šlo kar malce na smeh, ko bo uvidela, kako je bila prej ujeta, kako je sama sebe držala v kletki. Pokazano je bilo, kako se bo ob zavestnih drugačnih izbirah spremenila njena vibracija, kako bo ta sprememba dobro vplivala na partnerski odnos in kako bo v njeno življenje vstopila lahkotnost.

Samo drugače mora izbrati … vsakič znova.

Vsi imamo možnost, da izberemo drugače, kot smo izbirali doslej in si tako damo priložnost za drugačno izkušnjo. Glede česarkoli. Tako se osvobajamo iz starih programov in začnemo živeti drugače. To je naša svobodna volja, ki nam je nihče ne more vzeti, dati pa tudi ne.

Tudi transmisije ne morejo izbirati namesto vas, vas pa lahko podprejo, da lažje izberete drugače. In namesto, da ostajate v težkih, postanih, lepljivih notranjih mlakah, zaplavate v čistem in brezmejnem oceanu vseh možnosti.