fbpx
Izbrati drugače
4. septembra, 2020
Ko hočeš eno, dobiš pa čisto nekaj drugega
20. septembra, 2020

Ko pride dediščina

Včeraj je k meni prišla gospa, ki je na razpotju in ve, da bi se morala premakniti v eno ali drugo smer, pa se ne more. Kot bi jo nekaj držalo nazaj. Rekla je, da se ji to dogaja že celo življenje in da bi zdaj res rada razrešila to blokado. Ko sva delali se je v energiji pokazalo, da jo blokirajo zelo močni programi njenih prednikov, predvsem prepovedi. V energiji je bilo to videti kot, da je nad njo neviden, a zelo trden strop, ki ji je dovolil življenje samo znotraj določenih okvirov, ven iz njih pa nikakor ni mogla, ne glede na to, kako si je to želela. Glavno delo energijske transmisije je bilo tako razbijanje tega »stropa«.

Ko sva končali in sem ji povedala, kaj se je dogajalo, je rekla, da mi mora zdaj povedati še nekaj…

Namreč, pred kratkim je imela sanje, v katerih je bilo veliko grobov in žar, po teh sanjah pa je prišlo sporočilo, da bo dobila dediščino od prednikov. Sporočilo se ji je zdelo nelogično, ker so njeni predniki že dolgo mrtvi in je dediščina že zdavnaj razdeljena, zato je zamahnila z roko. Se je pa po teh sanjah odločila, da mi piše za terapijo, čeprav je moj kontakt imela že več kot pol leta. Je čutila, da je zdaj čas. Ko sva se zmenili za termin, je čez dva dni na njenih vratih pozvonil gospod, ki že nekaj časa kosi dve njivi, ki ju je podedovala od staršev in je rekel, da bi ji rad plačal najem za zadnji dve leti. Gospa mu je rekla, da je v redu, da bo zadovoljna tudi, če ji da samo kak pridelek, pa je vztrajal, da ji da denar. Vedela je, da je ta denar namenjen za terapijo.

In ko je gospa prišla k meni, je v resnici prišla zato, da se je osvobodila nezdravih vzorcev njenih prednikov, kar vnaprej nisva vedeli ne ona, ne jaz.

Je pa vedela energija, ki je tako spretno zapeljala vse skupaj.

Krog se je sklenil, dediščina je prišla … samo v drugačni obliki, kot si je gospa predstavljala.

Tako nas naš višji jaz ves čas vodi skozi življenje, če znamo videti, slišati in slediti.