fbpx
Ko pride dediščina
11. septembra, 2020
Snežna kepa sprememb se že kotali
25. septembra, 2020

Ko hočeš eno, dobiš pa čisto nekaj drugega

Velikokrat povem, da energijske transmisije vedno naredijo to, kar je v tistem trenutku v vaše najvišje dobro. In včasih je to tudi povsem nekaj drugega, kot je namera, s katero pridete. To se je pred kratkim zgodilo tudi eni od mojih klientk. Njena zgodba mi je zelo ljuba. Ona seveda tudi.

K meni je po dolgem času prišla maja, ker jo je začela bremeniti situacija v službi. Čedalje bolj jo je začelo motiti, ker nadrejeni nimajo posluha za razvoj njenega oddelka in za ljudi, ki jih vodi. Hkrati pa ji ni bilo všeč, kako je ob vsem, kar se je dogajalo, reagirala znotraj sebe.

»Dajva delat na tem, da se ta moj nezdravi ego uravnovesi in na tem, da se mi pokaže moja pot. Naj sploh še vztrajam tukaj, ali naj grem na svoje?«, je rekla. »Rabim usmeritev in pogum!«, je še dodala.

Pa sva začeli …

Midve z eno namero, energija pa z drugo. Med terapijo je namreč energija njeno namero odložila na stran in »rekla«, da se bo to razrešilo samo od sebe. Da to zdaj ni najbolj pomembno zanjo. Potem pa je energija klientko cel čas pripravljala na nosečnost. Ena dušica si je dobesedno začela pripravljati gnezdo za svoje utelešenje.

Ko sem ji povedala, kaj se je dogajalo, je kar zavzdihnila. Z nosečnostmi je namreč imela veliko negativnih izkušenj, s tem pa tudi veliko strahu. Prvega otroka je čakala skoraj deset let, ko je zanosila drugič, tudi ne takoj, pa je otrok v petem mesecu nosečnosti umrl. Izkušnja izpred dveh let je bila tako še vedno zelo živa, prav tako je bil močan odpor ob misli, da bi se morda lahko še enkrat zgodilo isto. Čeprav si je globoko v sebi otroka želela, jo je bilo hkrati preveč strah, da bi se uvida resnično razveselila.

»No, vsaj mož bo vesel tega«, je pripomnila na koncu.

Seveda so energijske priprave na nosečnost vključevale tudi zdravljenje posledic travmatične izkušnje in čiščenje njenega strahu. Oboje je namreč ustvarilo notranjo blokado pred zanositvijo.

Ponovno je prišla čez dober mesec. Spet jo je bremenilo dogajanje v službi, pa še nek izpuščaj se ji je pojavil in kar ni hotel izginiti. Spet sva začeli delati in spet je energija vse njene namere dala na stran in delala samo na nosečnosti, češ da bo za vse drugo poskrbljeno mimogrede. Ko sva končali, sem ji rekla: »Spet je bilo isto, kot zadnjič. Dušica, ki hoče priti, je zelo blizu in ne bi me presenetilo, če bi že bila noseča.«

V tem času se je tudi sama umirila, pomirila svoje strahove in se predala toku, zato je isti uvid sprejela precej bolj odprto kot prvič. Naslednji dan mi je javila, da je izpuščaj izginil, dober mesec kasneje pa še, da je nosečniški test pokazal +, da prvi pregledi kažejo, da je vse v redu in da je presrečna!

Spomladi bo tako drugič mamica, težave v službi, zaradi katerih je prišla na majsko terapijo pa … so nekako res postale nepomembne. In zdaj bodo tako ali tako imele eno leto več časa, da se rešijo.

Višja inteligenca v nas vedno ve, kaj je tisto, kar v določenem trenutku najbolj potrebujemo. In prav na tem dela energija med transmisijami. Tudi ko gre za manj vidne ali zelo subtilne stvari. Dela na tem, da znotraj sebe premaknemo tiste prepreke, ki nam še ne dovoljujejo, da se premaknemo tudi navzven. Če in ko so ti premiki v skladu z nami in z našo potjo, seveda.

*****************
Notranje premike bomo delali tudi na izkustvenem vikend umiku “Poišči sebe v sebi”. Če vas pokliče, se nam pridružite od 9. do 11. 10. v Prekmurju.