fbpx
Odpirajte se in odprlo se vam bo
12. maja, 2013
Čarobnost skozi otroške oči
20. junija, 2013

Rojstvo nove Zemlje

Sporočilo enega od predstavnikov duhovne bratovščine, ki skrbi za razvoj našega planeta.

»Sem predstavnik tistih nevidnih bitij, ki smo odgovorni za evolucijo vašega planeta. Želim vam povedati, da je Zemlja na koncu enega dolgega obdobja in je tik pred preskokom v višjo dimenzijo bivanja, ki bo prinesel fundamentalno spremembo za vsa živa bitja. Vedeti morate, da je zdaj ta čas zelo blizu.

Mnogo od vas vas ve, da prehajamo v novo dobo, v novo dimenzijo bivanja in kot človeštvo ste veliko naredili na sebi. Dobro vam gre, ampak zdaj bo potreben še en korak naprej. Zemljo čaka veliki preobrat, ki bo za kratek čas prinesel kaos na ta planet. Ne moremo vam povedati, kaj točno se bo zgodilo, ker tega niti sami ne vemo v popolnosti, niti ni vse odvisno samo od nas, lahko pa napovemo, da se bo zgodil neke vrste mrk. Obstaja velika verjetnost, da bosta Zemljo za nekaj časa prekrila tema in mraz. Govorimo o kratkem obdobju, zelo verjetno o nekaj dneh, bo pa to obdobje močno. Da se bo preskok v novo dimenzijo lahko zgodil varno za vse življenje na planetu, bomo morali Zemljo za kratek čas zaviti v posebno »energetsko plast«. Ta bo povzročila začasno spremembo zemljskih vibracij, te bodo zelo drugačne kot ste jih vajeni. Zelo verjetno bodo ustavile elektriko, vse vaše naprave… zato se boste počutili sami, odrezani od sveta. Vendar vedite, da NE gre za uničenje Zemlje, naj vas ne posrka strah, šlo bo za preskok Zemlje v novo dimenzijo. Zelo pomembno je, da to veste! Te vibracije bodo močno vplivale tudi na vaš živčni sistem in v kaosu, ki se bo sprožil, bo težko najti mir, umiriti misli, ustaviti paniko. Ampak to je natančno to, kar morate narediti! Morate se naučiti odpreti svoje srce, ko se bo to zgodilo. To bo vaša največja varnost, vaša edina zaščita. Nobenih drugih zaklonišč ne potrebujete. Tega ne govorimo zato, da vas prestrašimo, ampak zato, da se pripravite. Ne moremo vam dovolj jasno povedati, kako je pomembno, da se tega učite že zdaj. Veliko različnih možnosti imate, izberite katerokoli, samo najdite svoj način, da se naučite odpreti srce. Trenirajte, še posebej takrat, ko vam je težko, da boste naučeno znali uporabiti takrat, ko bo to najbolj potrebno.

Mi že nekaj let treniramo nekatere med vami, ki bodo takrat držali most med Zemljo in Kozmosom, da bo prehod lažji. Oni bodo vez med nami in vami, oni bodo vodeni, kaj morajo takrat narediti, čeprav zdaj še nimajo jasnih navodil. Zaupajte jim. Vsi, ki imate otroke mlajše od petih let, povežite se z njimi, večina od njih ima kodo nove frekvence, v katero prehajamo, veliko mojstrov je med njimi. In še enkrat, ne pozabite, kjerkoli boste, boste varni, če boste znali ohraniti odprto srce in spustiti paniko. Ko bo procesa konec, boste začeli čutiti povezanost z vsem, na drugačnem nivoju, prav tako boste začeli čutiti, da ste sami drugačni. Eni prej, drugi kasneje. Začeli boste živeti na novi Zemlji.

Mi vemo, da je to, kar govorimo, večini nepredstavljivo, celo neumno. Ampak v tem trenutku nam je pomembno samo to, da razširimo informacijo. Še enkrat poudarjamo, ne gre za apokalipso, gre za novo rojstvo! Ostanite mirni, ko se bo porod začel. Spomnite se, kaj ste prebrali, ko bo prišel ta čas.«