fbpx

Opozorilo o omejeni odgovornosti

Oblike svetovanja in energijskega dela objavljena na tej spletni strani ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči ali uradno priznane izobraževalne programe. Energetska svetovanja in transmisije (individualne ali skupinske) nikakor ne nadomeščajo tradicionalnega terapevtskega pristopa ali zdravljenja po uradnih medicinskih metodah in se zanje odločate na lastno odgovornost. Prav tako ne sprejemam odgovornosti za vaša odločitve in dejanja po energetskem svetovanju ali seansah.

Aktivnosti, ki jih izvajamo v Ekvilibriumu, so namenjene psihično stabilnim osebam, ki si želijo z metodami za osebno rast izboljšati svoje življenje. Uporabnik se ob prijavi na vse aktivnosti ponudnika strinja in jamči, da sprejema v celoti odgovornost za udeležbo, da je bila udeležba prostovoljna ter jamči, da ni bil zdravljen za psihično ali duševno boleznijo. Prav tako jamči, da razume in dojema vse aktivnosti in nasvete kot podporo k bolj kakovostnemu načinu življenja.

Psihično nestabilnim osebam, osebam, nagnjenim k zavračanju realnosti ter odvisnikom vse naše aktivnosti izrecno odsvetujem. V Ekvilibriumu se ne ukvarjamo z zdravljenjem psihičnih bolezni. V tem primeru se priporoča obisk pri strokovnjaku za zdravljenje psihičnih bolezni. Pri udeležbi uporabnika na katerikoli aktivnosti ponudnika, na kateri sicer uporabnik jamči, da ni bil medicinsko zdravljen za psihično boleznijo, vendar se ob udeležbi pokažejo vidni znaki psihične motnje oz. vidno izražena psihična nestabilnost (ki jo lahko prepozna povprečen laičen človek), se uporabnika na to opozori in se mu priporoča prekinitev udeležbe in obisk pri strokovnjaku.

V primeru, da uporabnik na obisku katerekoli aktivnosti, ki jih izvajamo v Ekvilibriumu, ne kaže vidnih znakov psihičnih motenj ali večje čustvene nestabilnosti, a se jih uporabnik zaveda že pred obiskom aktivnosti, pomeni, da uporabnik ni upošteval splošnih pogojev in priporočil s te strani in nosi popolnost odgovornost za morebitne posledice obiska na njegovo počutje.

V primeru, da se uporabnik zaveda vsaj v najmanjši meri svoje nestabilnosti v psihi ali/in se v njegovi primarni družini pojavljajo simptomi oziroma bolezni psihičnega izvora, svetujem, da namesto obiska ali uporabe aktivnosti, ki jih izvajamo v Ekvilibriumu, raje obišče usposobljenega strokovnjaka za zdravljenje psihičnih bolezni.

Pridržujem si pravico do zavrnitve stranke, če bi ocenila, da bi lahko prišlo do neljubih zapletov, ki bi pustile posledice pri meni, stranki ali kateri drugi posredno vpleteni osebi.

S svojim naročilom ali obiskom potrjujete, da ste prebrali, razumeli in se strinjali z izjavo o omejeni odgovornosti in ji dali soglasje.