fbpx
Zvestoba sebi, zvestoba Ljubezni
22. avgusta, 2021
Sveta ženska, sveti moški
31. avgusta, 2021

Nič ni nemogoče

Danes mi je P. polepšala dan. Iskrena, avtentična in spontana kot je, me je poklicala, da je v mojih krajih in da me povabi na kavo, ker morava proslaviti.

Potem mi je povedala, da se je končno razrešilo, kar sva delali z energijami zadnje mesece. In ne gre za majhno stvar. Gre za nekaj, kar je bilo videti nemogoče. Vesolje ji je pokazalo, kaj je njena pot in ji prineslo priložnost. S priložnostjo pa tudi velik izziv. Ne samo enega. Saj veste, tisto, ko je znotraj vse jasno, kaj je namen in zakaj, zunaj pa te nič ne podpre. Vsa vrata v naši fizični realnosti so se ji zapirala, v energijah pa je ne glede na vse ves čas kazalo, da je in da bo podprta. V energijah je bila ves čas kljukica, kot da je že vse narejeno. In temu je zaupala, ko se je soočala z vsemi dvomi, strahovi, samoizpraševanji, če je nora … hkrati pa je ves čas delala, kar je bilo potrebno. Vedno tako kot je bila vodena znotraj sebe.

Zaupala je v prazno (tisti, ki hodite k meni, veste, v kakšnih primerih uporabim to frazo :)). Tudi ko se ni mogla oprijeti ničesar, samo svojega notranjega vedenja, se je z vsakim »ne bo šlo«, ki ga je dobila, samo še bolj zavezala temu, da gre do konca. In potem se je začelo odpirati. Popolnoma drugače, kot si je mislila. Popolnoma na drugačen način.

Danes je končno dobila kljukico tudi v fizičnem svetu. In zdaj gre lahko na svojo pot.

P. je stara duša, njena dušna pot pa čisti »off road«. Jo pa ravno ta pot pelje v realizacijo njenega duhovnega potenciala, ki je pri njej izjemen. Sama sem jo začutila že, ko je prvič prišla k meni, tako da se čutim kar malo privilegirana, da jo lahko spremljam tako od blizu. Vem, da bomo v naslednjih letih še veliko slišali o njej, ker vem, da bo dokazala nekaj, za kar bi v tem trenutku vsi, ki že hodijo njeno pot, rekli, da je nemogoče.

Ampak nič ni nemogoče. P. to ve in danes je na to opomnila tudi mene.

(P. s. Ko delimo svoje zgodbe, sebe, avtentično in odprto, se dotikamo tudi src drugih in s tem marsikdaj nevede prinesemo uvide, darila ali podporo tudi drugim.)