fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Dogodek je pretekel.

Skupinska energijska transmisija v naravi

8. avgusta, 2017 @ 6:00 pop - 8:00 pop

25€

8. 8. se vsako leto odpre poseben portal, t. i. levja vrata (Lion’s gate), ko se Sonce v levu poravna z zvezdo Sirius. Tej zvezdi pravimo tudi duhovno Sonce, saj energija Siriusa podpira odpiranje novim frekvencam, energijskim potencialom in višji zavesti ter prinaša val božanske ljubezni, svetlobe in modrosti na Zemljo. Zato se bomo prav na ta, poseben dan prepustili tudi skupinski energijski transmisiji. Tokrat jo bomo izvedli na prostem, v naravi v okolici Ljubljane, kar bo zagotovo samo še podkrepilo prenos kozmičnih energij do vsakega od udeležencev. Točno lokacijo transmisije sporočim ob prijavi.

KAJ PODPIRA ENERGIJSKA TRANSMISIJA?
• sproščanje in regeneracijo v kopeli kozmične energije
• polnjenje notranjega rezervoarja lastne življenjske energije
• razširitev zavesti in povezavo s svojim bistvom
• okrepitev lastne intuicije
• razreševanje kakršnihkoli notranjih ali zunanjih konfliktov, situacij, odnosov
• transformacijo čustvenih blokad ali omejujočih prepričanj

KAKO POTEKA?
V skupinski transmisiji vsi prisotni ustvarimo skupno energijsko polje. Potem se povežemo s kozmično energijo (čisto zavestjo), ki skozi skupno polje deluje na vsakega udeleženca in ga podpre tako, kot je tistem trenutku v njegovo najvišje dobro in tam, kjer podporo najbolj potrebuje.

Čista zavest vedno deluje v globini in gre vse do jedra. Na vsakega posameznika deluje s takšno intenziteto, ki je zanj najbolj optimalna. Zato imajo v isti transmisiji različni udeleženci lahko popolnoma drugačne izkušnje. Nekateri čutijo delovanje na fizičnem telesu (npr. mravljince, težko ali lahko telo, toploto ali mraz, šumenje v ušesih …), drugim se sprožijo čustva, ki jih morda prej sploh niso čutili, nekaterim podivjajo misli ali se jim glava popolnoma izprazni, nekateri imajo vizije, dobijo notranja sporočila ali odgovore. Nekateri ne čutijo ničesar, vendar energija vseeno deluje. Učinek transmisije lahko traja še nekaj dni po prenosu.

PRAKTIČNI NAPOTKI:
Med transmisijo boste ležali, zato s seboj prinesite ležalko, odejo, da vas ne bo zeblo in nekaj za pod glavo, da vam bo udobno. Prinesite tudi vodo, ker po takšnem prenosu energije telo potrebuje dovolj tekočine.

PRIJAVE SO OBVEZNE:
Do 6.8. oziroma do zapolnitve mest
Prispevek: 25 EUR

(op. Psihično nestabilnim osebam, osebam, ki se zdravijo za psihično ali duševno boleznijo, osebam, nagnjenim k zavračanju realnosti ter odvisnikom udeležbo na transmisiji izrecno odsvetujem.)

 

Podrobnosti

Datum:
8. avgusta, 2017
Ura:
6:00 pop - 8:00 pop
Cena:
25€
Dogodek Tags:
,

Organizator

Urška Henigman
E-naslov:
urska.henigman@ekvilibrium.si
Spletna stran:
https://www.ekvilibrium.si