fbpx
Brez kompromisov
23. marca, 2014
Jutro
12. aprila, 2014

Transformira(j)mo Slovenijo

V zadnjem času se je zgodilo veliko izbruhov. Pred kratkim so bili zabeleženi novi izbruhi na Soncu, izbruhnil je vulkan v Čilu, izbruhnilo je tudi nekaj novih afer v naši državi. V meni pa se je danes sprožil izbruh tiste energije, ki kdaj pa kdaj malce razpre tančice do sicer nevidnega sveta, in me frcne, da podelim, kar tam vidim.

V enem od blogov sem že napisala, da sem ob novem letu dobila sporočilo, da bo Slovenija letos v zavesti naredila velik preskok. Govorim o energijskih nivojih, ne fizičnih! Ampak ne smemo pozabiti, dokler se ne premakne na teh, se zares ne more premakniti na nobenih drugih. Zadnja tri leta je bila energetska izkaznica Slovenije podobna kalni mlakuži, zdaj se začenja transformirati, čistiti, začenja se čutiti obrat v pravo smer. Nejeverni Tomaži zdaj zavijate z očmi, vas prav vidim, vendar gledano iz višje perspektive, stvari niso vedno takšne, kot so videti na prvi pogled.

Čeprav pri nas velja neko splošno mnenje, da so ljudje na vodilnih položajih pokvarjeni in koristoljubni, je čas, da se zavedamo, da niso vsi takšni. Med njimi so tudi posamezniki, ki so na vidnih in pomembnih mestih z namenom, tja postavljeni zaradi višjega Univerzalnega plana. Večina od njih se tega sploh ne zaveda, in nima pojma, da s tem, ko se trudijo delovati pravilno, etično in v obče dobro, prav tam, kjer so, vzdržujejo višjo vibracijo, ki pa je za preskok nujno potrebna. S tem pa seveda motijo tiste z nižjo vibracijo, tiste, ki jih zanimajo predvsem njihovi lastni interesi. Lovke teh so močne, zelo prepletene v vseh porah naše družbe in presenečeni bi bili, če bi vedeli, koliko konstruktov realnosti je že bilo vrženih v javnost iz njihovih vrst, da bi nas zmanipulirali, zamotili ali samo preusmerili našo pozornost. Vendar, če so se še pred dvema letoma te »lovke« v energiji čutile kot nedotakljive, zdaj drastično izgubljajo svojo moč. Kar me navdaja z optimizmom, saj to pomeni, da čez nekaj let lahko pričakujemo večje spremembe tudi navzven.

“Opažam, da se velikokrat na vse, kar se zdaj odkriva, da je v naši državi narobe, odzovemo z jezo in agresijo. S tem pa nenamerno podpremo ravno tiste »lovke«, ki jim ni mar za nič drugega, kot samo za sebe, svojo moč in denar.”

Zakaj to sploh pišem? Ker opažam, da se velikokrat na vse, kar se zdaj odkriva, da je v naši državi narobe, odzovemo z jezo in agresijo. S tem pa nenamerno podpremo ravno tiste »lovke«, ki jim ni mar za nič drugega, kot samo za sebe, svojo moč in denar. Zato poskusimo ob vsem, kar se dogaja (in se bo dogajalo še bolj intenzivno), ohraniti nevtralno energijo. Ne apatično, ne brezbrižno ali naivno, samo nevtralno. Ne dovolimo, da nas vsaka odkrita afera potegne v vrtinec vsesplošnega brezupa, kako je pri nas vse zavoženo in kako nikoli ne bo bolje. Rajši jo poskusimo sprejeti kot mini transformacijo še ene napake v sistemu, zaradi katere se bo ta lažje resetiral in se postavil na zdrave temelje. Tako bomo z našo energijo podprli tiste, ki naši državi res želijo dobro, tiste, ki zaradi svojega poslanstva (ki ga, kot rečeno, večinoma opravljajo nezavedno), v prvih vrstah nastavljajo svoj hrbet za vsa polena, ki letijo v njih. Pa nimam v mislih nobenega posebnega imena ali obraza, da se razumemo, govorim o vibracijah v energijah.

Ohranjanje nevtralne nastrojenosti je nekaj, kar lahko k boljšemu jutri prispeva vsak, brez izgovora. Več, kot nas bo, bolj bomo vplivali na skupno energijsko polje. In bolj kot bo energijsko polje nevtralno, lažje bodo pravi ljudje, na pravih pozicijah izpeljali prave stvari. Kajti, kot že ves čas ponavljam, od naše današnje zavesti bo odvisno, kdo in kako bo v bodoče krojil usodo naše države, ne obratno.