fbpx
Srečno 2023
31. decembra, 2022
Koliko smo res pripravljeni spustiti?
16. januarja, 2023

Navigacija na 2023

Včerajšnja energijska transmisija nas je spontano energijsko naravnala na vožnjo skozi leto 2023. Ob tem pa sem dobila nekaj uvidov, za katere čutim, da jih podelim, ker morda nagovorijo še koga.

Simbolično je bilo pokazano, kot da smo in bomo nekje do marca še v avtošoli. Da je to čas, ko se učimo voziti in se pripravljamo na vozniški izpit. Marca pa bomo dobili avto, ključe in bomo postavljeni na cesto, da začnemo voziti zares.

Vem, da so bili zadnji meseci za veliko ljudi povezani z notranjim delom, notranjimi preobrazbami, uvidi, vizijami … kot kaže pa bo od marca dalje čas, ko bomo skozi zunanje manifestacije videli in uporabili vse, kar smo znotraj že naredili.

Življenje nas bo želelo postaviti na našo pravo, dušno pot in naša notranja navigacija nas bo ves čas opozarjala na to. Saj veste … s tistim, zavijte levo, zavijte desno … preračunavam … Zato je zelo pomembno, da sebi, svoji notranji navigaciji zaupamo, čeprav ta zelo pogosto ne bo logična našemu umu. Pomembno je, da so s to notranjo navigacijo čimbolj poravnane vse naše izbire, ker nas bo to ohranjalo na naši poti, z vožnjo, na katero smo se notranje že pripravili. Ne glede na to, ali se tega zavedamo ali ne.

So pa me energije opozorile tudi na eno past. In sicer se nam bo baje še bolj intenzivno kot doslej lahko dogajalo, da bomo vozili po svoji pravi poti in se bomo tega celo zavedali, potem pa bomo nepričakovano trčili v neko iluzijo (mayo), ki nas bo zmedla. V tem primeru je največja nevarnost, da to iluzijo vzamemo kot resnico in se obrnemo ali zavijemo na drugo pot. Torej, če se bo zgodilo kaj, kar nas bo hotelo preusmeriti z naše poti in bomo glede tega imeli dvojne občutke, če bosta um in intuicija na zelo različnih bregovih, takrat je boljše, da se ustavimo in toliko časa »gledamo« v to iluzijo (simbolno rečeno), dokler se ne pokaže, kaj je onkraj. Počakati je treba toliko časa, da naš notranji GPS preračuna in nam pokaže, kje res smo, preden prehitro obupamo ali se zapeljemo na stransko pot. Ta uvid so mi energije ponovile trikrat, najbrž ne po naključju.

Začutila sem tudi, da se bo spomladi energija zelo intenzivirala in da bomo v sledečih mesecih dobili priložnosti, da izkusimo sebe tako, kot se nismo še nikoli. Za nekatere bo ta ekspanzija tako velika, da jo bodo izkusili prvič celo na nivoju duše. Seveda pa to terja določeno odločnost. In sicer odločenost, da ostajamo poravnani s sabo in s svojo potjo v vseh vsakodnevnih izbirah in odločenost, da zavestno prečkamo prage vseh prehodov, ki se bodo pojavili na poti. Pri čemer je jasno, da so prehodi vedno povezani z neznanim, da običajno od nas zahtevajo preseganje tistega, česar nas je najbolj strah in da ob tem ne dobimo nobene garancije, kaj se bo ob prečkanju zgodilo z nami. Dejstvo pa je, da skozi takšen prehod nikoli ne pridemo isti, kot smo bili, ko smo vanj vstopili. Letos nas bo veliko dobilo priložnosti, da gremo skozi svoj prehod, seveda pa je od naše svobodne volje odvisno, ali bomo skozi šli ali bomo prečkanje zavrnili.

Na koncu se je v energiji pojavila še Izis in nam dala vedeti, da letošnje leto ni leto polovičarstva. Da je pomembno, da hodimo svojo pot zavestno, odločno, drzno in brezkompromisno. Tako je dodala piko na i vsemu, kar je že bilo pokazano.

Leto 2023 se bo odvilo tako ali drugače, tako kot so se vsa leta pred njim in se bodo vsa za njim, vseeno pa nam želim, da od njega vzamemo največ, kar nam je lahko dano.