fbpx

Splošni pogoji za e-novičnik

 

  1. Splošno

Ekvilibrium, Urška Henigman s. p., s splošnimi pogoji prijave in prejemanja e-novičnika določa obveznosti, pravice in pogoje za uporabo ter upravljanje s podatki prijavljenih uporabnikov. Na e-novičnik se lahko prijavijo fizične osebe, ki na spletnem mestu www.ekvilibrium.si in ob prijavi oddajo svoj e-naslov.

Ekvilibrium, Urška Henigman s. p. (v nadaljevanju: Ekvilibrium), spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo podatke, pridobljene z obrazcem za prijavo na spletnem mestu www.ekvilibrium.si, varoval skladno z veljavno zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov.

Vaše soglasje za zbiranje in obdelavo osebnih podatkov:

S prijavo na e-novičnik podjetja Ekvilibrium:

  • se strinjam s splošnimi pogoji prijave in prejemanja e-novičnika podjetja Ekvilibrium;
  • dovoljujem Ekvilibriumu, da na podlagi predloženih podatkov vzpostavi, zbira, vodi, uporablja, obdeluje ter shranjuje moje podatke v svojih zbirkah kontaktov in druge podatke o meni kot uporabniku e-novičnika, na način in v namene, opisane v nadaljevanju;
  • izjavljam, da sem seznanjen, da lahko kadar koli zahtevam, da Ekvilibrium preneha uporabljati moje osebne podatke za neposredno trženje in pošiljati informacijska gradiva.

S prijavo na e-novičnik se uporabnik strinja z objavljenimi splošnimi pogoji. O morebitnih spremembah teh splošnih pogojev vas bomo sproti obveščali na spletnem mestu.

 

  1. Namen zbiranja in hranjenja podatkov

Nameni zbiranja, obdelave, shranjevanja in uporabe podatkov so pošiljanje e-novičnika, ponudb, revij in vabil na dogodke. Osebne podatke hranimo v računalniški obliki. Po prenehanju potrebe po vodenju osebnih podatkov oziroma na podlagi pisnega preklica uporabnika se podatki izbrišejo oziroma se uničijo nosilci podatkov.

 

  1. Odjava od e-novičnika

Uporabnik lahko prekliče svojo prijavo v bazo tako, da v prejetem sporočilu z e-novicami klikne povezavo za odjavo od prejemanja e-novičnika. Po dokončni potrditvi odjave uporabnika bomo s seznama uporabnikov izbrisali vse podatke uporabnika.