fbpx
Postajam jasnovidna, kaj pa zdaj?
13. februarja, 2020
Tunel kolektivne transformacije
6. marca, 2020

Najbolj nevaren virus je strah

Ko so se začele širiti novice o korona virusu v severni Italiji, se je začel širiti strah tudi v Sloveniji. Sama sem to prestrašenost na ravni kolektivnega energijskega polja začela čutiti že v nedeljo. Ne morete verjeti, kako lahko povečan strah čisto spremeni energijsko polje! Ob tem me je prešinilo, da je ta panika v resnici veliko bolj nevarna kot sam virus. Zakaj? Ko je človek prestrašen, težje razmišlja s trezno glavo, z njim je veliko lažje manipulirati in ga pripraviti do tega, da dela celo stvari, ki jih sicer pri zdravi pameti nikoli ne bi. Ko so prestrašene množice, je ta učinek še toliko močnejši. To so vedeli vsi veliki diktatorji, najbolj kruti vojskovodje in to zelo dobro vejo in izkoriščajo tudi tisti, ki danes vodijo naš svet, žal predvsem za svoje interese.

Že večkrat sem rekla, da živimo v izjemno potentnih časih. V časih, ko se dviga naša zavest in zavest planeta. V časih, ko se nas čedalje več zaveda, kdo smo onkraj fizične identitete, ko se nas čedalje več osvobaja iz svojih lastnih notranjih ujetosti, s tem pa nas čedalje več počasi izstopa tudi iz energijske kolektivne matrice. Sploh ker ta postaja čedalje bolj transparentna in nas ne more več tako zlahka potegniti v svoje nezdrave igrice.

Seveda pa to ni všeč tistim, ki nas želijo držati pod nadzorom in nas uporabljati – naj ponovim, predvsem za svoje interese! Tudi tisti, ki trenutno vodijo svet, imajo svoje energijsko polje, svojo zavest, vendar takšno, ki za svoj obstoj potrebuje dovolj veliko količino strahu, jeze, agresije, bolečine, žalosti … In to najlažje dobi v naših energijskih poljih. Zato je iz njihove perspektive življenjskega pomena, da je na eni strani na svetu dovolj ljudi, ki imajo tako patološki ego, da jim ni mar za druge in so za denar, moč in oblast pripravljeni lagati, krasti, sprožati vojne, zastrupljati planet, ubijati življenja … In da je na drugi strani dovolj prestrašenih ljudi, da tem prvim vse to dopuščajo. Kajti samo, če obstajata obe strani, se igra lahko nadaljuje. In zato se vsake toliko sproži kakšna vojna, se zgodi kakšen večji mednarodni incident, se malce vpliva na elektromagnetno polje Zemlje ali pa izbruhne kakšen virus. Karkoli je pač potrebno, da so ljudje spet (oziroma še vedno) v strahu. Vmes pa seveda ti isti za vse strahove, ki so jih sami načrtno sprožili, razvijejo tudi rešitve! To, da imajo od tega spet korist predvsem oni, ni treba posebej poudarjati, a ne?

“Virus, ki se mu reče strah, se širi še hitreje, je še trdovratnejši in ko se enkrat zareže globoko v kosti, je tudi zelo nevaren, saj lahko povzroči smrt pri živem telesu.”

Zato je tako pomembno, da izstopimo iz te igre in da pri tem izstopu vztrajamo. Princip je isti, kot če bi izstopali iz nezdravega partnerskega odnosa. Iz njega redko prvi izstopi napadalec, običajno igro prekine žrtev, ko ima končno dovolj. Podobno je tudi pri izstopanju iz nezdrave kolektivne matrice. Tudi tu je važno, da se ne pustimo prestrašiti in manipulirati ter da na vse, kar se dogaja okoli nas, reagiramo z najbolj zavestnim delom sebe, ne z najbolj ranjenim ali najbolj prestrašenim. Če kdaj, potem je v takšnih situacijah, ko začne vladati panika, potrebno, da ostanemo mirni, v svojem notranjem centru in da zaupamo sebi. Točno takšne situacije so praktičen test, kako zavestni (ali pa duhovni, če hočete) smo v resnici.

Pa da ne bo pomote. Nočem reči, da korona virus vzemite brezbrižno! Seveda ne. Vsekakor poskrbite, da podprete svoj imunski sistem z vsemi vitamini, ki jih potrebuje, umivajte si roke in bodite previdni, da se ne okužite po nepotrebnem. Ni pa treba, da ste panični. Virus, ki se mu reče strah, se namreč širi še hitreje, je še trdovratnejši in ko se enkrat zareže globoko v kosti, je tudi zelo nevaren, saj lahko povzroči smrt pri živem telesu. Zato se splača resno, redno in sproti ukvarjati tudi z njim.

In ne, nimam v mislih samo strahu pred korona virusom!