fbpx

Maja Golob, Ne čakaj na vikend

je uspešna podjetnica, po izobrazbi diplomirana ekonomistka, predavateljica, mentorica, avtorica številnih člankov o vodenju, komunikaciji in osebni rasti, pisateljica, najraje pa mama in žena.

Medtem, ko se je s strastjo posvečala družini in delu, pa ni znala najbolje poskrbeti zase. Po soočenju z izgorelostjo je v opomin vsem, ki vsak dan tekmujejo s časom, svojo zgodbo delila v knjigi ‘Ne čakaj na vikend’. Knjiga je postala uspešnica, spoznanja in orodja, s katerimi si je povrnila ravnovesje med delom in zasebnim življenjem, pa Maja deli na predavanjih in delavnicah, na dogodkih ter v podjetjih doma in v tujini.

Pri svojem delu uporablja znanje in izkušnje iz organizacije, vodenja in komunikacije, ki jih je pridobila v 25-letih delovanja v poslovnem okolju (naprej v mednarodnem podjetju, kjer je pred odhodom vodila teame v 11 državah, od leta 2002 pa v lastnem podjetju). To znanje kombinira z znanjem in izkušnjami o naravnih metodah zdravljenja, meditacijo in principi, ki posamezniku omogočajo boljše poznavanje sebe, odstirajo novo perspektivo na trenutno situacijo in mu s tem pomagajo, da se premakne z mesta proti cilju.