fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Dogodek je pretekel.

Skupinska energijska transmisija na daljavo

23. septembra, 2021 @ 8:00 pop - 8:30 pop

Brezplačno

Obroč se stiska. Ob tem marsikoga tudi notranje stiska, po drugi strani pa to stiskanje začenja aktivirati tudi notranjo moč. Vem, da vas je veliko, ki zdaj potrebujete podporo pri vsem, kar se (vam) dogaja, zato bom ob enakonočju naredila brezplačno skupinsko energijsko transmisijo. Da vsi skupaj malce dvignemo duha in ohranimo zdravo pamet!

Zdaj je čas, ko moramo res preseči vse naše strahove, osebne in kolektivne. Preseči moramo pritiske, manipulacije, razdvajanja, bremena iz preteklosti in skrbi pred tem, kaj bo. Preseči moramo svojo majhnost in občutek nemoči. Zdaj moramo še bolj, kot kadarkoli prej, najti svoj center, v njem stati v vsej svoji integriteti in zaupati, sebi, drugim in življenju, da bomo igro odigrali prav, modro. Zaupati moramo v proces in v to, da se premikamo naprej, v boljše verzije nas samih in v boljšo verzijo našega sveta.

V četrtek se bomo povezali na daljavo, tako kot smo se lani marca. V energiji, srcih, telepatsko, brez uporabe katerekoli platforme. Če vas pokliče, si dajte opomnik v koledar in se v četrtek ob 20.00 priklopite zraven. Pri tem se poskusite samo čim bolj prestaviti v občutek, ko ste v sebi počutili najboljše. Ko ste bili najbolj srečni, izpolnjeni, ljubljeni, ko ste najbolj čutili svojo moč, ko vas nič ni moglo ustaviti …  tisto, kar vam trenutno najbolj rezonira. Postavite se v ta občutek, ne glede na to, kar vas zdaj obremenjuje. Vse strahove, skrbi, izzive pa prepustite energiji, ta bo, kot običajno, opravila »komunalno« delo, čiščenje in podprla transformacijo. In del tega bomo zagotovo naredili tudi na kolektivni ravni.

Čutim, da bodo naslednji trije do štirje meseci ključni. Zato bom takšno transmisijo do konca leta izvedla še nekajkrat. Datume bom razpisala sproti, po občutku, tako da spremljajte FB ali napovednik na moji spletni strani, kjer bom objavila datume. Lahko tudi povabite kogarkoli, za kogar čutite, da bi ga energijska transmisija lahko podprla.

NAVODILA ZA TRANSMISIJO:

  1. Ob 20.00 (ali 5 minut prej) se ulezite nekam, kjer vam bo udobno in vas nihče ne bo motil, zaprite oči in ostanite tako vsaj dobre pol ure, kolikor časa bo transmisija okvirno trajala. Če vas bo »odneslo«, ostanite v ležečem položaju, dokler energije ne popustijo. Naj vas popelje tja, kamor morate iti!
  2. Pred začetkom si za sprostitev ali umiritev lahko zavrtite kakšno prijetno glasbo, tisto, ki vam paše. Ni pa nujno, lahko ste ves čas v tišini.

Par glasbenih predlogov:

https://www.youtube.com/watch?v=H_U5jiW3YFw

https://www.youtube.com/watch?v=iGz8lvdOG_g

https://www.youtube.com/watch?v=LGNfeg18u3o

https://www.youtube.com/watch?v=0VqCISzubfo

  1. Vsi, ki boste sodelovali pri transmisiji, ta dan ne pijte alkohola!

 

Tisti, ki nimate izkušnje s transmisijo, si več o njej preberite tukaj: https://www.ekvilibrium.si/skupinska-transmisija/

(Predvsem čisto spodaj – odgovori na pogosto zastavljena vprašanja.)

(op. Udeležba na energijski transmisiji je na lastno odgovornost. Psihično nestabilnim osebam, osebam, ki se zdravijo za psihično ali duševno boleznijo, osebam, nagnjenim k zavračanju realnosti ter odvisnikom udeležbo na transmisiji izrecno odsvetujem.)

 

*******

P. s. Če želite prejemati e-novičnik, v katerem enkrat do dvakrat mesečno objavljam napovednik dogodkov tekočega meseca, informacije o delavnicah, ter svoje bloge, se prijavite tukaj: http://www.ekvilibrium.si/prijava-na-e-novicnik/

 

Podrobnosti

Datum:
23. septembra, 2021
Ura:
8:00 pop - 8:30 pop
Cena:
Brezplačno
Dogodek Tags: