fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Dogodek je pretekel.

Program: Vem, kdo sem – 4. srečanje/zaključena skupina

7. februarja, 2018 @ 5:00 pop - 8:00 pop

Devet mesecev bomo potovali do našega lastnega svetega grala, do tega, kar smo onkraj imen, nazivov in drugih etiket, s katerimi običajno gradimo svojo identiteto. Prižigali bomo svojo notranjo božansko iskro, dovolj dolgo, da jo bomo utelesili v vsaki svoji celici in zažareli. Od znotraj navzven. Namesto, da bi se trudili z razumom razložiti, kdo smo, bomo dopustili, da se bo to védenje rodilo iz nas samih. Organsko, iz globin in za zmeraj.

Učili se bomo prisotnosti v trenutku, spoznavali svojo resnično esenco, odstirali iluzije o sebi in svetu, razumeli bomo (pa ne v glavi!) proces do notranjega preboja, širili zavest, na situacije, ki se nam dogajajo bomo začeli gledati iz širše perspektive in “realnost” dojemali drugače.

Čaka nas: 9 skupinskih delavnic, 9 energijskih transmisij, 8 individualnih srečanj, različne praktične vaje, tehnike, metode in redne »domače naloge«.

Naslednje 9 -mesečno potovanje začnemo spomladi! 

Preberi program.

 

(op. Psihično nestabilnim osebam, osebam, ki se zdravijo za psihično ali duševno boleznijo, osebam, nagnjenim k zavračanju realnosti ter odvisnikom program izrecno odsvetujem.)

 

Podrobnosti

Datum:
7. februarja, 2018
Ura:
5:00 pop - 8:00 pop
Dogodek Tags:
, , , ,
Spletna stran:
https://www.ekvilibrium.si/program-vem-kdo-sem/

Prizorišče

Zavod Gnozen
Kersnikova ulica 5 a
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google zemljevid