fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Dogodek je pretekel.

Predstavitev programa: Vem, kdo sem

28. septembra, 2017 @ 5:00 pop - 7:00 pop

15€

Vabljeni na predstavitev 9-mesečnega izkustvenega potovanja do sebe.

Kako je program “Vem, kdo sem” nastal, komu je namenjen, kaj bomo počeli v devetih mesecih, kaj lahko pričakujete in česa vam ne morem obljubiti? Vse to vam bom razložila na dvournem druženju. Lahko me boste spoznali, me vprašali, kar vas zanima, me začutili, kar je pri energijskem delu precej pomembno. Ne bom pripravila ppt prezentacije – obljubim, vas pa bom popeljala skozi skupinsko energijsko transmisijo, da boste prek svoje izkušnje sami ugotovili, ali vam takšen način dela sploh ustreza.

Prispevek za predstavitveni dogodek je simboličen, 15 € s plačilom po predračunu (za zavezo, da se ga boste res udeležili). Vsem udeležencem srečanja, ki se boste kasneje prijavili tudi v program, bom za ta znesek zmanjšala kotizacijo.

 

Prijave za srečanje so obvezne. Prijavite se lahko na spodnjem gumbu ali na moj e-naslov: urska.henigman@ekvilibrium.si.

Podroben program “Vem, kdo sem“.

(op. Psihično nestabilnim osebam, osebam, ki se zdravijo za psihično ali duševno boleznijo, osebam, nagnjenim k zavračanju realnosti ter odvisnikom program izrecno odsvetujem.)

 

Podrobnosti

Datum:
28. septembra, 2017
Ura:
5:00 pop - 7:00 pop
Cena:
15€
Dogodek Tags:
, ,
Spletna stran:
https://www.ekvilibrium.si/program-vem-kdo-sem/

Prizorišče

Zavod Gnozen
Kersnikova ulica 5 a
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google zemljevid