fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Dogodek je pretekel.

Oddih: Prebujena KRETA

22. aprila, 2022 @ 8:00 dop - 29. aprila, 2022 @ 5:00 pop

1230€

Če imate radi aktivni dopust, avtentična doživetja in poleg telesa radi prebujate tudi duha!

Dežela z dušo in posebnim utripom nas vabi v svoja bogata nedrja. Odkrivali jo bomo v skupini največ 12 ljudi, svobodno in z vsemi čuti. Raziskovanje mističnih točk ter skritih kotičkov južnega dela otoka, pohajanje v športnih copatih, vpijanje bogate morske klime, aktiviranje brbončic ob okusih lokalnih dobrot in potovanja v sebe z energijskimi transmisijami, intuitivno-plesnimi delavnicami ter malo drugačnimi jutranjimi prebujanji.

Program je pripravljen tako, da izkusimo pristni čar otoka, ob tem pa predramimo tudi svoj notranji žar. Pri tem nas bo podprlo tudi čudovito okolje, kjer bomo nastanjeni – majhna in tiha vasica Anidri na južni obali Krete, sredi avtentične grške pokrajine, ki naj bi postala naravni rezervat. Z morjem na dosegu nog (od morja je vasica oddaljena 4 km) in z naravnimi ter kulturnimi bogastvi okoli in naokoli, bomo noči uživali v čudovitem centru med olivami, v spokojnosti ter harmoniji vseh elementov.

Odkrivanje Krete bo vodila njena strastna poznavalka (še posebej manj poznanih kotičkov) Barbara Kuhar, energijske transmisije bodo tekle skozi Urško Henigman, plesna izkustva pa bo vodila Andreja Cepuš.

PROGRAM in prijava!

Prijave zbiramo do 10.4.

 

Podrobnosti

Začetek:
22. aprila, 2022 @ 8:00 dop
Zaključek:
29. aprila, 2022 @ 5:00 pop
Cena:
1230€
Dogodek Tags:
, , , , ,