fbpx
Loading Dogodki

« Vsi dogodki

Individualne transmisije: termini oktober

1. oktobra @ 10:00 dop - 31. oktobra @ 7:00 pop

70€

LJUBLJANA, vsako sredo:  14. oktober, 21. oktober, 28. oktober (7.10. so vsi termini že zasedeni)

(Lokacija: Soulucija, Linhartova cesta 8, 1000 Ljubljana)

Transmisija kozmične energije (čiste zavesti) poteka tako, da se najprej pogovorimo, kaj želite razrešiti. Ker delujem na nivoju biopolja, je pogovor okvirna smernica. Skozi seanso se namreč vedno pokaže, kaj je tisto, kar je v danem trenutku najbolj potrebno razrešiti ali podpreti.

V procesu se lahko transformirajo čustvene vsebine in destruktivni programi iz tega ali preteklega življenja, odstranijo se entitete iz različnih dimenzij, aktivirajo se programi, ki vas podprejo tam, kjer podporo v nekem trenutku najbolj potrebujete. Lahko se razjasnijo vzroki za posamezne težave in se pokažejo rešitve. V terapiji se vedno prečisti biopolje, se ga napolni z najbolj optimalno vibracijo, se ga uravnovesi in zaščiti. Terapiji sledita pogovor in svetovanje glede naslednjega koraka. Učinki terapije se pogosto pokažejo v časovnem obdobju do nekaj mesecev.

Termin rezervirajte na e-naslovu urska.henigman@ekvilibrium.si ali na GSM 041 282 002.

Več o energijski transmisiji na portalu PETISVET.SI.

(op. Udeležba na energijski transmisiji je na lastno odgovornost. Psihično nestabilnim osebam, osebam, ki se zdravijo za psihično ali duševno boleznijo, osebam, nagnjenim k zavračanju realnosti ter odvisnikom udeležbo na transmisiji izrecno odsvetujem.)

 

PRIJAVA NA E-NOVIČNIK EKVILIBRIUM:
V njem enkrat do dvakrat mesečno objavljam napovednik dogodkov tekočega meseca, informacije o programih in delavnicah, ter svoje prebliske (bloge & poezijo).

 

Podrobnosti

Začetek:
1. oktobra @ 10:00 dop
Konec:
31. oktobra @ 7:00 pop
Cena:
70€
Dogodek Tags:
, ,

Organizator

Urška Henigman
Email:
urska.henigman@ekvilibrium.si
Spletna stran:
https://www.ekvilibrium.si

Prizorišče

Soulucija
Linhartova cesta 8
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google zemljevid