fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

Individualne transmisije

1. januarja @ 10:00 dop - 31. decembra @ 7:00 pop

80€

Individualne transmisije izvajam v živo vsako sredo v Ljubljani in preko ZOOMA ob ponedeljkih.

Na seansi se najprej pogovorimo, kaj želite razrešiti. Ker delujem na nivoju kvantnega polja, je pogovor okvirna smernica, med transmisijo pa dovolim, da se naredi to, kar je v danem trenutku za vas v najvišje dobro. Običajno je to povezano z izzivom, zaradi katerega prihajate, včasih pa iz nezavednega pride ven nekaj čisto drugega. Med transmisijo sledim toku, kot me vodi vaša višja inteligenca.

V procesu se lahko transformirajo potlačene čustvene vsebine in destruktivni programi, odstranijo se morebitne entitete iz različnih dimenzij. Zdravi se notranji otrok, prepoznavajo in integrirajo se sence, aktivira se vaša prava esenca, to, kar ste v svoji biti, onkraj vseh identitet.

Transmisiji sledita pogovor in svetovanje glede naslednjega koraka. Učinki transmisije se lahko pokažejo takoj, lahko pa šele čez nekaj časa, ko se do konca integrira vse, kar je bilo narejeno.

Termin rezervirajte na e-naslovu urska.henigman@ekvilibrium.si ali na GSM 041 282 002.

Več o meni in energijski transmisiji v REVIJI SUZY, V REVIJI JANA in v REVIJI NAVDIHNI.ME.
Intervju z mano na EKOLOGICEN.SI.

(op. Udeležba na energijski transmisiji je na lastno odgovornost. Psihično nestabilnim osebam, osebam, ki se zdravijo za psihično ali duševno boleznijo, osebam, nagnjenim k zavračanju realnosti ter odvisnikom udeležbo na transmisiji izrecno odsvetujem.)

PRIJAVA NA E-NOVIČNIK EKVILIBRIUM:
V njem enkrat do dvakrat mesečno objavljam napovednik dogodkov tekočega meseca, informacije o programih in delavnicah, ter svoje prebliske (bloge & poezijo).

 

Podrobnosti

Začetek:
1. januarja @ 10:00 dop
Zaključek:
31. decembra @ 7:00 pop
Cena:
80€
Dogodek Tags:
, ,

Organizator

Urška Henigman
E-naslov:
urska.henigman@ekvilibrium.si
Spletna stran:
https://www.ekvilibrium.si