fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Dogodek je pretekel.

DELAVNICA: Od spočetja do rojstva

1. aprila, 2023 @ 10:00 dop - 6:00 pop

100€

Ste bili zaželen otrok ali “se je zgodilo”?
Je mama razmišljala o splavu?
Je bil oče prisoten? Ji je nudil ljubeče in varno okolje ali jo je zapustil?
Je imela službo, materialno varnost? Ali je v službi doživljala veliko stresa?
Je bila zdrava? So bili zdravi njeni bližnji ali je takrat kdo zbolel ali morda celo umrl?

Vse več raziskav kaže, da se naše zavedanje, čutenje in učenje začne že v materinem trebuhu. Otrok čuti skupaj z mamo. Način, kako se je moja mama soočala s stresom, je bistveno vplival na oblikovanje moje osebnosti.

Močno nas zaznamuje tudi to, kako je potekal porod. Rojstvo je velika sprememba, ko preidemo iz udobja maternice v nov in neznan svet. Če smo med svojim rojstvom doživeli veliko zapletov in bolečine, nas ta izkušnja mogoče določa tako, da se bojimo sprememb in se jim izogibamo tudi takrat, ko bi bile v naše največje dobro.
Dobra novica pa je, da lahko ta zapis spremenimo. Na delavnici Od spočetja do rojstva se bomo osredotočali na neprijetne občutke, ki jih je doživljala mama, medtem ko nas je nosila pod srcem.
Občutke bomo sproščali s tapkanjem (metoda EFT, Emotional Freedom Techniques). Tisti, ki se želite udeležiti delavnice, pa tehnike še ne poznate, boste osnove tapkanja spoznali na Zoom srečanju pred delavnico.

Delavnico bomo zaključili z energijsko transmisijo, ki bo dodatno podprla proces tapkanja. Z uporabo visoko vibracijske energije bomo po eni strani raztapljali in celili čustvena bolečinska jedra ter transformirali nezdrave programe, ki smo jih nezavedno ustvarili ali prevzeli že v maternici. Po drugi strani pa bomo aktivirali tiste naše notranje moči, ki nam bodo pomagale, da se integriramo v bolj celostno in avtentično verzijo sebe.

Pridite udobno oblečeni. S sabo imejte blok za morebitne zapiske, steklenico za vodo in ležalko ter odejo za transmisijo. Kosilo bomo imeli v bližnji restavraciji in ni vključeno v ceno delavnice.

VODENJE:
Tapkanje vodi Berta Rebol
Transmisijo vodi Urška Henigman

CENA: 100€

PRIJAVA:
Na e-mail: berta.rebol@gmail.com

IZKUŠNJE UDELEŽENK PREJŠNJIH DELAVNIC:
Delavnica je bila zame posebno doživetje. Odprli so se mi novi pogledi na moje rojstvo in tudi na rojstvo mojih hčera. V petek sem tapkala rojstvo starejše hčere, v soboto pa še za mlajšo. Moje počutje je sicer še nihajoče, a sem bolj mirna kot po navadi.

Delavnice sem se udeležila zaradi psihičnega in fizičnega zdravja, ker, kot praviš ti, ne vemo, kaj se je dogajalo, s tapkanjem pa lahko to prečistimo. Delavnica mi je bila všeč, ker je bila spontana in iskrena, pisana na kožo vsaki izmed nas. Po njej sem čutila blažen mir, kar zaspala bi na svojem stolu. Dan po delavnici opažam, da sem vse dnevne opravke naredila z veliko manj stresa in se v miru prepustila toku dogajanja čez dan.

Prijetno druženje s tabo in ostalimi udeleženci me je kar prevzelo, posebej to, da smo si tako sproščeno in odkrito lahko zaupali precej intimne in boleče stvari, pač z namenom, da nas več ne bremenijo in nam odvzemajo moči v naslednjih letih, če so nam že morale do zdaj…
Navdušena sem nad doživetim – tapkanje je prav prijetno in na koncu (in še naslednji dan) sem se počutila, kot da je vsa nepotrebna zgoščena energija šla iz mene in sem se počutila prijetno prazno in lahkotno in veseloooo, malo sicer utrujeno, ampak sproščeno, dihala sem s celim telesom :)) in se že veselim naslednje delavnice 🙂

(op. Psihično nestabilnim osebam, osebam, ki se zdravijo za psihično ali duševno boleznijo, osebam, nagnjenim k zavračanju realnosti ter odvisnikom delavnico odsvetujem.)

 

 

 

Podrobnosti

Datum:
1. aprila, 2023
Ura:
10:00 dop - 6:00 pop
Cena:
100€
Dogodek Tags:
, , ,

Organizator

Urška Henigman
E-naslov:
urska.henigman@ekvilibrium.si
Spletna stran:
https://www.ekvilibrium.si

Prizorišče

MATLUX
Topole 51g
1234 Mengeš, Slovenija
+ Google zemljevid