fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Dogodek je pretekel.

Celodnevna delavnica: RAZREŠEVANJE KARME

28. marca, 2020 @ 10:00 dop - 7:00 pop

120€

SKUPINA JE POLNA! NASLEDNJA DELAVNICA BO 9. MAJA.

Če ste se kdaj ujeli v kakršnokoli nezdravo karmično zanko, veste, kako težko je izstopiti iz nje, sploh, kadar ne morete doumeti, zakaj in kako vas nekaj lahko tako močno drži!

Na delavnici bomo ugotavljali, kaj je višji namen vaših karmičnih pogodb, hkrati pa bomo s poglobljeno energijsko transmisijo prečistili tisto, kar je v njih nezdravega, da jih boste lažje razrešili.

Karmične pogodbe ali zaobljube, ki smo jih prinesli v to življenje, ker jih nismo uspeli razrešiti v prejšnjih, običajno res niso najlažje. Vseeno pa njihov namen ni, da nam zagrenijo življenje. Namen karmičnih poravnav je, da z njihovo pomočjo ozdravimo vse tiste bolečine, ki so še ostale v našem dušnem in celičnem zapisu ter se tako osvobodimo.

Vedeti morate, da se nam karma ne zgodi po naključju! Karmične pogodbe podpišemo sami, preden se utelesimo. Duša se vedno sama odloči, kaj želi izkusiti (drugače), kaj želi preseči, česa ne želi več ponavljati, kaj želi ozdraviti, kaj bolje razumeti. Temu primerno si izbere tudi ljudi in situacije, ki ji pri tem lahko pomagajo. Ta pomoč v praksi velikokrat pomeni pritiskanje na naše najbolj boleče točke, da bi se spomnili svoje zaveze in naredili, kar smo si zadali. Žal pa, ko smo v človeški obliki, to pozabimo in zato tako velikokrat (ponovno) pademo na izpitu.

To je tista plat karme, ki jo večina razume kot kazen, čeprav v resnici to ni. Druga, prav tako pomembna plat karme, pa je v razumevanju, da nam ta, ko izpolnimo svoj del pogodbe, prinese največja darila.

 

KAJ BOSTE DOBILI NA DELAVNICI?

  • kratek osebni vpogled (reading) v konkretno situacijo ali odnos, ki je trenutno vaš največji izziv
  • dve energijski transmisiji, s katerima bomo šli v jedro nezdravih karmičnih pogodb, zaobljub, odnosov in jih prekinili, prečistili, reprogramirali, zdravili oziroma, kar bo pač potrebno
  • deljenje izkušenj in praktičnih primerov, kako deluje karma, ki sva jih pri razreševanju svojih karmičnih pogodb izkusili izvajalki ali pa sva jih uvideli pri svojem delu
  • boljše razumevanje principov delovanja karme in boljši uvid, kaj naj bo v vaši situaciji vaš naslednji korak

*op. Vsaka (karmična) situacija zahteva svoj pristop razreševanja, ni enega recepta za vse situacije.

 

DELAVNICO VODITA
Urška Henigman, Ekvilibrium
ki bo s poglobljenimi energijskimi transmisijami v kvantnem polju prečistila tisto, kar je v vaših karmičnih pogodbah nezdravega, kar vas še drži ujete in vas podprla, da boste to lažje razrešili.

Ema Bašagić, Vedeževanje Ema
ki bo vsakemu s svojimi uvidi onkraj časa in prostora pomagala razumeti, česa vas trenutna situacija uči, zakaj je do nje prišlo in kaj je njen namen. Pogledala bo v ozadje vaših karmičnih pogodb.

 

VEČ INFORMACIJ IN PRIJAVA:

Delavnica bo v Ljubljani, točno lokacijo še sporočim.

(op. Psihično nestabilnim osebam, osebam, ki se zdravijo za psihično ali duševno boleznijo, osebam, nagnjenim k zavračanju realnosti ter odvisnikom program izrecno odsvetujem.)

 

**********************
PRIJAVA NA E-NOVIČNIK EKVILIBRIUM:
V njem enkrat do dvakrat mesečno objavljam napovednik dogodkov tekočega meseca, informacije o programih in delavnicah, ter svoje prebliske (bloge & poezijo).

Podrobnosti

Datum:
28. marca, 2020
Ura:
10:00 dop - 7:00 pop
Cena:
120€
Dogodek Tags:
, ,