fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Dogodek je pretekel.

Čarna TURČIJA: po poteh svetlobe

10. maja, 2023 @ 8:00 dop - 17. maja, 2023 @ 5:00 pop

1480€

Izkustveni oddih za vse, ki si želite aktivnega oddiha radoživih barv, polnega okusa, mističnih čutenj v dobrih vibracijah in polnem užitku za telo in duha!

Prostrana dežela, kjer se stikajo svetovi nasprotij, prepleteni z vonjem po začimbah in usnju, svetleči od svile, zlata in srebra, kjer nas navduši sožitje sodobnega življenja in bogate, več tisočletij dolge zgodovine ter z njo povezane kulturne dediščine, nas vabi v svoje naročje. V njem se vije čar skrite, še neokrnjene narave ter z njo povezanih avtohtonih doživetij, ki kot biser čakajo, da se z njimi povežemo in odstremo tančice v svoj lastni čarni svet. Vanj bomo vstopali skozi vrata Likije, in sicer v skupini največ 16-ih popotnic in popotnikov. Svobodno in z vsemi čuti. Raziskovali bomo skrite kotičke narave, vpijali vase dišeče borove gozdove, prepletali gorske in morske vibracije, se pustili zapeljati lokalnim zgodbam, razpirali bomo tančice mističnih točk, se dotikali neznanega, aktivirali brbončice ob okusih lokalnih dobrot in se radoživo prepustili čarom bazarjev, začimb in lepote. Vse to bomo počeli v družbi in prepletu pohajkovanja, energijskih transmisij, intuitivno plesnih delavnic ter jutranjih prebujanj telesa in duha, ki nam bodo to čarno turško deželo približali še v novih razsežnostih.

Novo razsežnost v nas bo podprl tudi kraj, kjer bomo nastanjeni. Gostil nas bo namreč Kabak, skriti dragulj turške obale, kjer narava še vibrira svojo prvobitnost in kjer življenje še teče v tistem počasno dehtečem ritmu, ko vsi elementi naravno zdrsijo v harmonijo bivanja.

Celoten program je pripravljen z namenom, da izkusimo Turčijo v svojem avtentičnem čaru, ob tem pa v sebi odkrijemo nove povezave, pokrajine in radoživo iskro življenja.

Potvanje bo vodila strastna poznavalka Turčije (še posebej manj poznanih kotičkov) Barbara Kuhar, energijske transmisije bodo tekle skozi Urško Henigman, plesna izkustva pa bo vodila Andreja Cepuš.

PROGRAM in prijava!

Prijave zbiramo do 1.4.

 

Podrobnosti

Začetek:
10. maja, 2023 @ 8:00 dop
Zaključek:
17. maja, 2023 @ 5:00 pop
Cena:
1480€
Dogodek Tags:
, , , , ,