fbpx
Slide background

Nobene težave ni mogoče rešiti z isto zavestjo,
ki jo je ustvarila.

Albert Einstein

Z energijsko podporo lažje do poslovnih ciljev

Energijska transmisija lahko podpre tudi delovanje podjetja. Še posebej, kadar se v podjetju (pre)dolgo ukvarjate z enimi in istimi težavami, ki jih nikakor ne morete razrešiti, ne glede na to, kako se trudite.

Te se navzven lahko pokažejo zelo različno. Na primer kot slabi poslovni rezultati, napačno vodenje (projektov ali ljudi), visok odstotek nezaključenih prodajnih poslov, težave v komunikaciji, visok odstotek napornih strank, slabi odnosi v podjetju, velika fluktuacija zaposlenih, njihovo nezadovoljstvo ali visoka stopnja izgorelosti …

Na kvantnem nivoju pa so pravi vzroki za veliko tovrstnih težav, tako kot pri ljudeh, pogosto posledica kolektivnih čustvenih bremen in nezavednih destruktivnih miselnih programov, po katerih sistem deluje.

Z energijsko transmisijo te motnje v energijskem sistemu podjetja postopno reprogramiramo in tako počasi preobrazimo omejujoča prepričanja, zacelimo bolečinska jedra v podjetju in raztopimo različne energijske blokade. Hkrati aktiviramo speče potenciale v podjetju in ga celostno podpremo, da lažje izpelje vse potrebne spremembe.

 (*Biopolje je poenostavljeno povedano nevidna informacijsko-energijska mreža, v katerem so kvantni zapisi vseh potencialov, pa tudi vseh omejitev, ki nas ovirajo, da jih polno razvijemo in uporabljamo. Kadar je biopolje v ravnovesju, sistem deluje optimalno, kadar je v stanju kaosa in entropije, pa ima težave. To dokazuje tudi kvantna fizika.)  

Transmisija za podporo poslovanju

Z energijsko transmisijo lahko vaše podjetje prej in učinkovitejše razreši marsikateri izziv, ki ga ima v kateremkoli delu poslovanja. Z njo na kvantnem nivoju reprogramiramo programe, ki podjetju preprečujejo doseganje zastavljenih ciljev. Transmisija pogosto omogoči uvide v prave vzroke težav, ki so morda čisto drugačni, kot mislite, da so, in tako pomaga, da se razreševanja problema lotite na pravem mestu. To močno orodje lahko uporabite tudi kot podporo pri uvajanju potrebnih sprememb, kot podporo za izboljšanje procesov, komunikacije, za boljše delovanje timov, za zmanjšanje stresa …

Skupinska transmisija za zaposlene

Redne skupinske transmisije za zaposlene v podjetju lahko na dolgi rok zmanjšajo bolniško odsotnost, občutek stresa na delovnem mestu, povečajo kreativnost in produktivnost zaposlenih ter jih podprejo, da prepoznajo in uporabijo vse svoje potenciale. Energijska transmisija namreč prečisti energijsko polje vsakega udeleženca, ga napolni z najbolj optimalno vibracijo, ga uravnovesi ter okrepi. Udeleženci  spremembe v počutju običajno opazijo že naslednji dan, na dolgi rok pa z rednimi transmisijami čutijo, da imajo več energije, da so bolj zdravi, mirni in lažje kos vsakodnevnim izzivom.