fbpx
O MENI_SL

Vse, kar imam, nosim s seboj.

Latinski pregovor

Slide background
Urška Henigman

Urška Henigman

Z uporabo visoko vibracijske energije vas podpiram, da pridete do sebe, spoznate, kdo ste v svoji resnični esenci in vas spodbujam, da to, kar ste, tudi polno živite.

Izvajam skupinske in individualne energijske transmisije. Sem avtorica in izvajalka različnih delavnic za osebno ter duhovno rast in avtorica energijske transmisije na avdio posnetku. Z vsem, kar počnem, želim prispevati k dvigu zavesti pri posameznikih, družbi, na planetu.

Sem diplomirana komunikologinja, po duši pa raziskovalka in povezovalka vidnega in nevidnega sveta. S pomočjo razširjene zavesti lahko dostopam do delčka večdimenzionalnega prostora resnice onkraj vidnih zaznav in prinesem globlje uvide o prepričanjih, čustvih in dejanjih, s katerimi ustvarjamo naša življenja, največkrat nezavedno.

Delam z univerzalno kozmično energijo na nivoju biopolja. Prečistim energijske in čustvene blokade, biopolje posameznika napolnim z višjo vibracijo, vzpostavim energijsko ravnovesje, vse to pa posameznika okrepi, zaščiti in ga podpre, da lažje naredi potrebne korake.

Svoj dar sem odkrila leta 2003 pri šamanih v Peruju in ga kasneje nadgrajevala na različnih delavnicah, seminarjih in potovanjih po svetih krajih sveta. Pri tem sem razvila svojo lastno metodo dela, ki sem jo najprej preizkusila na sebi, zdaj pa z njo podpiram posameznike pri njihovih prebojih.

Preden sem ustanovila podjetje Ekvilibrium, sem petnajst let delovala v poslovnem svetu, na področju komuniciranja. Bila sem direktorica projektov, urednica številnih korporativnih revij, vodja internega marketinga in vodja trženja pokroviteljstev v projektu Gazela (izbor hitro rastočih podjetij).

Spremljate in spoznate me lahko tudi skozi moje bloge in poezijo, ki jih objavljam v svojih Prebliskih.

Moja zaveza

Služenje
dobremu

S tem, kar sem, služim življenju, tako kot je v najvišje dobro vseh vpletenih. Pri svojem delu upoštevam najvišje etične standarde, sem avtentična in vedno dam vse od sebe.

Soustvarjanje in soodgovornost

Delam s tistimi, ki so pripravljeni biti soustvarjalci procesa in so za spremembe, ki jih želijo vnesti v svoje življenje, pripravljeni narediti potrebne korake in prevzeti svoj del odgovornosti.

Zavestno opolnomočenje

S svojim delom želim prispevati k dvigu zavesti v družbi. Pomagam opolnomočiti čim več ljudi, da naravno prestopijo na nov, bolj zavesten nivo svojega delovanja in bivanja.