fbpx
Duhovno potovanje – Armenija – SLYDER

ARMENIJA S PRIDIHOM MISTIKE

Duhovno potovanje 

23. junij – 6. julij 2019

Armenija poleg naravne lepote ponuja tudi izjemno kulturno in zgodovinsko bogastvo. Odkrivali bomo daljno preteklost Armenije, visokogorje nizkega Kavkaza, številne cerkve, armenski Vatikan in se izgubljali po manjših zaselkih, kjer je čas zastal. Privoščili si bomo vožnjo z žičnico nad kanjonom do mističnega samostana Tatev, se peš spustili do armenskega Macchu Picchuja, se čudili znanju starodavnih ljudstev v armenskem “Stonehengu”, spoznali hačkarje (križne kamne), opazovali biblični Ararat ter uživali ob jezeru Sevan. Privoščili si bomo treking v slikovitem vulkanskem gorovju Geghama, ki velja za eno najslikovitejših gorskih verig v Armeniji. Med potovanjem bomo zavestno potovali tudi do sebe. Odprli se bomo deželi in poti, izkusili veliko energijsko močnih mest, na nekaterih od njih bomo naredili tudi energijsko transmisijo.

Vsako potovanje v novo deželo je tudi potovanje vase.

Urška Henigman, Ekvilibrium

Na potovanju bo izpeljala skupinske transmisije na energijsko močnih mestih in vas ob spoznavanju te, še vedno prvinske dežele, vodila tudi v raziskovanje samega sebe.

Ksenija Čermelj, Šakti potovanja

Poskrbela bo za vsebino, vodenje in organizacijo potovanja. Povezala nas bo z lokalnimi vodiči in ljudmi, ki nam bodo zagotovo pokazali še kakšen sicer bolj skrit kotiček Armenije.

Termin potovanja:
23.6. – 3.7.2019 (11 dni)
ali 23.6. – 6.7.2019 (14 dni)

Skupina: min. 8 – maks. 16 oseb

Cena: 1150€ + letalska karta*
Cena s podaljškom na Aragats: 1300€ + letalska karta*

*cena letalske karte je okvirno 400€/osebo

Kontakt: Ksenija Čermelj, shakti.potep@gmail.com; 031 249 105