fbpx
v-medijih

Ljubi svojo pot. Brez te ljubezni je vse brez smisla.

Paulo Coelho

“Transmisija je veliko več kot meditacija. Je močen sprožilec samo-zdravljenja, podpora za preseganje sebe, za globoke notranje preobrazbe, za preboje, je orodje za aktivacijo naših potencialov, pomočnik za duhovne iniciacije.”

Energijska transmisija zdravi celo najgloblje rane, Petisvet.si

“Ko mi ljudje povejo, kaj se jim je dogajalo po transmisiji in do kakšnih uvidov so prišli, se včasih še vedno čudim, kako neverjetno se zgodijo določeni nizi (ne)naključnih dogodkov, zato, da nekaj dojamemo in presežemo.”

Zgodbe malih osebnih preseganj, Revija Jana

“Karmične odnose najpogosteje povezujemo z intimnimi partnerskimi odnosi, ki jih opisujemo kot močne, globoke, strastne, doživete, a izjemno naporne zveze.”

So karmične povezave prekletstvo ali blagoslov?, Svet 24

“Vsak preboj zahteva izstop iz območja udobja. Ker iz tega po navadi neradi izstopimo prostovoljno, nam največkrat pomaga življenje.”

Trenutek, ki si ga človek zapomni kot prelomnega, Svet 24

“Ko gosenica enkrat v sebi začuti metuljeva krila, se ne more več pretvarjati, da je samo gosenica. In ko gosenica enkrat postane metulj ter poleti, se ne more več pretvarjati, da je plazenje edina možna realnost.”

Vsi smo gosenice na poti do metulja, intervju, Envir.si

“Ključno se mi zdi, da zgradimo svojo notranjo integriteto. Da dojamemo svojo kompleksnost, spoznamo, kako deluje naš um, kakšen je naš način čustvovanja, kako se odzivamo na življenjske situacije.”

Pomembno je, da smo nežni tudi s sabo, intervju, Ekologičen.si