fbpx
o-meni_sl

Vse, kar imam, nosim s seboj.

Latinski pregovor

Urška Henigman

Urška Henigman

Sem diplomirana komunikologinja, po duši pa raziskovalka in povezovalka vidnega in nevidnega sveta. S pomočjo razširjene zavesti lahko dostopam do delčka večdimenzionalnega prostora resnice onkraj vidnih zaznav in prinesem globlje uvide o prepričanjih, čustvih in dejanjih, s katerimi ustvarjamo naša življenja, največkrat nezavedno.

Delam z univerzalno kozmično energijo na nivoju biopolja. Preko mene se prečistijo energijske in čustvene blokade, biopolje posameznika se napolni z višjo vibracijo, vzpostavi se energijsko ravnovesje, vse to pa posameznika okrepi, zaščiti in ga podpre, da lažje naredi potrebne korake.

Svoj dar sem odkrila leta 2003 pri šamanih v Peruju in ga kasneje nadgrajevala na različnih delavnicah, seminarjih in potovanjih po svetih krajih sveta. Pri tem sem razvila svojo lastno metodo dela, ki sem jo najprej preizkusila na sebi, zdaj pa z njo podpiram posameznike pri njihovih prebojih.

Sem izvajalka skupinskih energijskih transmisij in individualnih energijskih transmisij. Sem avtorica programov za osebno rast “Vem, kdo sem” in “Hočem sebe nazaj” ter avtorica energijske transmisije na avdio posnetku. Z vsem, kar počnem, želim prispevati k dvigu zavesti pri posameznikih, družbi, na planetu.

Preden sem ustanovila podjetje Ekvilibrium, sem petnajst let delovala v poslovnem svetu, na področju komuniciranja. Bila sem direktorica projektov, urednica številnih korporativnih revij, vodja internega marketinga in vodja trženja pokroviteljstev v projektu Gazela (izbor hitro rastočih podjetij).

Spremljate in spoznate me lahko tudi skozi moje bloge in poezijo, ki jih objavljam v svojih Prebliskih.

Moja zaveza

Služenje
dobremu

S tem, kar sem, služim življenju, tako kot je v najvišje dobro vseh vpletenih. Pri svojem delu upoštevam najvišje etične standarde, sem avtentična in vedno dam vse od sebe.

Soustvarjanje in soodgovornost

Delam s tistimi, ki so pripravljeni biti soustvarjalci procesa in so za spremembe, ki jih želijo vnesti v svoje življenje, pripravljeni narediti potrebne korake in prevzeti svoj del odgovornosti.

Zavestno opolnomočenje

S svojim delom želim prispevati k dvigu zavesti v družbi. Pomagam opolnomočiti čim več ljudi, da naravno prestopijo na nov, bolj zavesten nivo svojega delovanja in bivanja.