fbpx

Judita Ledić,  Odtis

je po poklicu univerzitetna dipl. soc. kadrovske in pedagoške smeri. Svoje izkušnje je gradila na področju razvoja kadrov v mednarodno priznanih koncernih, kot je skupina Renault in Nissan. Ima dolgoletne izkušnje na področju razvoja zaposlenih. Je specializirana za vzpostavitev sistemov nagrajevanja in napredovanja, zasnovanega na  vodenju s pomočjo kompetenc; uvajanja sistemov vodenja letnih in razvojnih razgovorov ter vzpostavitve sistemov razvoja talentov.

Izvaja motivacijske delavnice in treninge na področju vodenja ljudi, komunikacije, osebnostne in strokovne rasti ter je coachinja za srednji in vrhnji management. Je licencirana svetovalka Profiles  International.

Pri svojem delu uporablja znanja s področja  transakcijske analize, kjer si je pridobila naziv »Transactional analysis practitioner« ter pri dr. Milivojeviću uspešno nadaljuje svoje izpopolnjevanje za pridobitev naziva »Certified Transactional Analyst Coach«. Pridobila je naziv coacha „Expressive Arts  Jungian Coach“ in uspešno končala dvoletni program na področju geštalt terapije z uporabo umetnosti – »Expressive Arts  Therapy« pri dr. Avi Goren Baru, izraelskem izkušenem kliničnem in izobraževalnem psihologu, certificiranem terapevtu in mojstru pri uporabi psihologije v psihodinamski umetnostni terapiji.

Judita je tudi prejemnica Priznanja za vzoren primer ravnanja s človeškimi viri GZDBK za leto 2015.